Спортски квиз

1. ('Ладно сам почео да набрајам Хјустон прво) Ја знам Хореса Гранта, Пенија Хардавеја и Шакила. Осталих нема појма да се сетим.

2. Dobro je, još dvojica...

3. ('Ладно сам почео да набрајам Хјустон прво) Ја знам Хореса Гранта, Пенија Хардавеја и Шакила. Осталих нема појма да се сетим.

Ja znam da su O'Neal i Hardaway bili u prvoj petorci ali nešto se ne sećam za Granta. Jeste on igrao u Orlandu, al ne mislim da je u prvoj petorci.

4. Jeste igrao, on je bio jedini matori igrač tu.

5. Ни ја нисам сигуран, али и да није био заслужио је да га поменемо. :)

6. Da nije Anderson, jebem li ga.

7. I ne znam da li je tada Skiles igrao za Orlando, ili ranije.

8. Jes Anderson. I još jedan. Dao je jedanaest trojki na jednoj utakmici. Samo to je i znao. Daj, izguglajte ga, pa da se vrćemo na fuzbal:)

9. Nemojte guglati, ima da se setim! :D

10. Skiles je bio ranije.

11. Al ima nešto zajedničko sa Skilesom...

12. Catledge? Al on je bio mator tada..

13. Ajde zDju, oterasmo sve ljude sa teme:) Kratko prezime. Ima značenje u srpskom jeziku...

14. hahahahaha, svaka čast za pomoć! E jesi Skot! :)

15. Jesam! Od sad samo fudbal:) nastavi...

16. Zašto se Indija povukla iz svetskog prvenstva 1950. godine?

17. Нису им дали да играју боси?

18. Али ми се чини да је то мит и да су у питању други разлози.

За коју репрезентацију је седамдесетих година дебитовао (тада осамнаестогодишњак) чувени голман Ливерпула Брус Гробелар?

19. E ovo pojma ne'am. Taman da iskoristim da pobegnem malo sa teme :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.