Спортски квиз

1. Jeste somovi. Anelka.

2. Pa je li tačno?

3. Nisam ja postavio pitanje .. čekamo Mastera

4. Jeste somovi. Anelka.

Imamo finalistu :) Postavljaj.

5. Ajmo ovako dalje da krenemo sa ovim kvizom:

U sezoni 2003/2004 Zigara je podijelio titulu najboljeg strijelca sa jos 5 igraca. Navedite dvojicu.

6. EDIT: Mislim u sezoni u UEFA Kupu.

7. Koliko se sećam, tad je sevilja osvojila, ili možda sporting, pa ajd da kažem Kanute i Liedson.

8. Secam se Kezmana.

Sevilja je kasnije osvojila,mislim da je sezona 05/06.

9. U kojem takmičenju?

10. Kezman jeste jedan. Nisu ni Kanute ni Lidson.

11. Anderson, Mista, bio je neki ludi Bosanac u timu, možda Švedska ili tako nešto.

12. Kežman i recimo... Drogba. On je kid'o i dok je igrao u Mrseju.

13. Jeste bio ludi Bosanac, neki Eldar Hadzimehmedovic iz Lina, ali je bio i Anderson (ako si na Sonija mislio). Ja sam pretpostavljao da cete pored Kezmana reci i Sirera i Drogbu (sto je Pupet ucinio), jer su oni poznatiji.
    Glavni nastavi, ako te nema onda Pupet neka puca. :)

14. Ajde jadna laganica. Ne mogu da razmišljam sad :)
    Koliko je trofeja osvojio Gvardiola od kada je trener Barse?

15. 13

3 primere,2 superkupa spanije,2 kupa spanije,2 ls,2 interkontinentalna kupa,2 superkupa evrope.

Moguce je i 12,mozda nisu osvojili ove superkupove :D

16. Koji fudbaler je 2006. godine presao iz Borusije D. u Arsenal?

Lako :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.