Спортски квиз

1. Nije. Nije cak ni toliko poznat, ali je poznatiji zbog neceg drugog.

2. Taribo West

Tebi izgleda sve crno. lololo :)

Hint: Poznat po ocu.

3. Ima li ikakve šanse da je to Kasper Šmajhel? xD Ali čisto sumnjam, ovaj mi izgleda nekako starije...

4. Blejk pogodio, jeste Kasper. :)

5. Blejk odgovorio. Jeste Kasper. :)

6. Čisto da se zna, Blejk odgovorio. :D

7. E, momcovi, izvinjavam se na čekanju, sinoć cep'o basket posle pola godine, 'nači nije mi bilo dobro. xD Aj sad ide jedno malo zajebanije: gde je rođen Fernando Tores? Hint: poznati španski košarkaški klub (nije jedan od najvećih, ali svakako poznati).

8. Vjerovatno negdje u blizini Madrida, Alkorkon recimo...

9. U pravu si da je jako blizu Madrida, ali nije Alkoron. Pročitaj ponovo hint, mislim da će ti pomoći. :)

10. Ne razumijem se u kosarku, znam za Unikahu ako na to mislis...

11. Fuenalabrada? lolo

12. Neka postavi neko drugi.

13. Koji sahista je poznat kao najbolji kombinator u istoriji?

Znam da ne volite pitanja o sahu, ali ajde nikada nije na odmet nauciti nesto novo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.