U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ajd, jedan NBA rekord...
Rekord po broju odigranih minuta u jednoj utakmici drži Dale Ellis... u toj utakmici igralo se 5 produžetaka, koliko je Ellis bio na parketu ?
73 minuta?
nije izlazio uopste
Nije 73..
Ipak je izlazio, napravio malu pauzu :))
70?
Aj da pretpostavim da je i tad tekma bila 48 minuta. 'Nači neka je odigrao nekih 45, 5 produžetaka (treba se sad setiti po koliko min. su produžeci, neka bude da je 1 4 minuta), značiiii nekih 65 minuta iliti čuku vremena? :) Da ne znaš ti možda, dođe li on šta Monti Elisu? :) Fazon čale ili tako nešto?
Ne..
69?
69?
70?
69 minuta na parketu :))
Ajde mančesterac, brži si bio ...
Ne znam Griffine, ovaj davno igrao ..
Da li je moguce da poslednja dva pitanja gubim samo zato sto sam spor? :)
a bježi mančesterovac
Ovo su rekli na jednoj Zvezdinoj tekmi ona dva lika sa Arenasporta. HINT : Aktivan je igrac.
Džamal Kroford bre. Kako to niko ne zna? :) Ja sam to čuo pa bar jedno 10 puta. :)
I dvojac sa Sportkluba x puta. :)
Kad se 3 igrača bore za loptu i dođe četvrti i napravi ofanzivni skok.
Jako sam slab sa NBA i kosarkom uopste, pa me nije sramota da pitam: Kakve su to situacije? :)
Jeste Dzamal, teraj Grifine.
Papet, to je kada sutnes za tri pod faulom, pogodis, i ostvaris dodatno slobodno bacanje.
Je l' radimo ono sa 5 defki?
Meni nije niko radio, pa neću ni ja lolo :)
Kako god oćete, samo će se to zaboraviti brzo