Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Деведесетих (1995., 1996. и 1997. године).
(Курајбер и Јанпи невера!)
Nije, šezdesetih je.
Ја сам мислио на КК Партизан.
ФК Партизан је био први пут три пута узастопно првак 1961., 1962. и 1963. године. У сезони 1962/63 су нас покидакли 5:0 у дербију. После тога нас нису добили 5 година.
(Ако је ово тачно, онда препуштам постављање питања неком другом.)
Tačno je, nek' postavlja ko hoće.
Evo, ja sam spremio jedno šmekerica pitanje...
BITAN EDIT: Igrao je mečeve za dve nacionalne seniorske selekcije, tako faktografija kaže, ali se u prvoj nije nametnuo. Ovo za prvu reprezentaciju je bilo na Olimpijadi i U23, tako da FIFA to nije računala kao zvaničan reprezentativni meč.
Zanimljivo pitanje, al' ne znam odakle da krenem. :D
Tijago Mota?
Jeste Mota. :(
MIKI BRITANIKA
Meaca?
EDIT: Meaca je ranije igrao, sad pogledah.
Nije Meaca, mada si pogodio prvo i zadnje slovo prezimena. Ovaj lik je još živ i radi kao komentator.
Meaca nije sigurno. On je igrao fudbal tridesetih godina i nije proveo celu karijeru u Interu.
Macola ?
Jeste Macola, teraj dalje.
Ćeraj neko drugi
Evo jedno lagano :
Najbolji asistent Lige sampiona ikada ?
Ћави