Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kako se zove, mogu slobodno da kažem, najbolji šestoprsti golman svih vremena?
hint: mnogo je dobar, jebe kako brani
Uf, pada mi pet-šest golmana na pamet, al ne bih da lupim.
hah, ali reci kako brani čovek
da nije haiko vesterman
jel me ubacujete?
http://www.101greatgoals.com/blog/guillermo-ochoa-does-not-have-6-fingers-its-a-big-hoax/
jebote, veruj mi da sam ga zapazio jos u meksiku dok je branio, pre 5,6 godina i uvek sam verovao da stvarno ima 6 prsta. bas sam se sjebao sad
mislim, drago mi je što dečko nije defektan, ali mi je na drugoj strani krivo što sam tolike godine živeo u zabludi
ALE ALE ALE AELEEEEEEE
PONOVO RADI KVIZ! PONOVO RADI KVIZ!
Kako se zove poznati sportista, rodjen u sadasnjem glavnom jedne drzave, koja je bila deo jedne druge drzave tada? Igrao za dve reprezentacije, i u obe ostavio dubok trag. Sa prvom bio svetski prvak, u drugoj bio jedan od glavnih igrac,a ali se nikada sa njom nije okitio zlatom?
sabonis?
Prosinečki?
jok
Stecan?
ne
Rađa? Kukoč? Dražen?
dražen
kako dobro ime dražen. nadraživan
Ne.
EDIT: Dva puta biran u razmaku od dve godine za najbolje igraca godine , prvi put kao drzavljanin jedne, drugi put kao drzavljanin druge zemlje.
Šarunas Marčiulionis?
Ne.
Preciziraj barem sport..