Спортски квиз

1. Ovaj igrac skoro celu svoju karijeru, osim jedne ipo sezone, proveo je u jednom klubu, odigravsi za njega preko 300 utakmica. Igrao je tri finala evropskih takmicenja, ali je samo jedno osvojio. Za reprezentaciju svoje zemlje odigrao je vrlo malo meceva, s obzirom da je prethodno prosao sve njene selekcije. Karijera mu krece nizbrdo kada na klupu kluba dolazi covek koji trenutno obavlja fenomenalan posao u klubu gde je nas internacionalac jedan od glavnih u ekipi.

2. идукурац. претпостављам да је куман у питању, нек буде валенсија и хоакин рецимо.

3. Јери сам бар тим погодио?

4. Dade mi ideju da je Valensija, ajde recimo, Albelda.

5. Мендијета?

ЕДИТ: А није, он је отишао у Мидлзбору и тамо играо дуго.

6. Nisu ni Albelda ni Mendijeta.

7. Куро Торес!!1лоло

8. Nisu. Mada sam Barahu obozavao!

9. Ja sam obožavao Valensiju iz tog perioda. Nego, da nije Kanjizares?

10. Да није боготац Ангуло?

11. Fak jea. Aj dalje.

12. Накратко опет по кошарци. Који је био Кукочев надимак у НБА?

13. Не, него они мегапрезајебани и у стварном свијету апсолутно неупотребљиви, типа ''The Big Dipper'' :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.