Prijava

Шефилд. Брате, ово је било милион пута. :)

Bilo je pre dva dana, Ekspo, Sefild je u pitanju, daj drugo neko.

A nije ni Arsenal.

Onaj australijski se ne racuna, jer nije profesionalni klub.

Engleski je klub.

Da preformulišem, posto ce kad izbacim odgovor verovatno da dodje neko i kaže "Aha, a šta je sa FC Melody iz Hereforda?": koji je najstariji profesionalni fudbalski klub na svetu koji i dalje postoji?

Ne može jednoznačnije od toga, i 100% nije Šefild, ni Wednesday ni United.

Evo sad sam proverio na Vikipediji još jednom, taj koji je postavljao to pitanje mislio na Sheffield Wednesday, ali se zeznuo, ovaj moj klub je još stariji, i 100% je najstariji.

Јаооо, знам да су довели Ериксона за спортског директора... Да није Нотингем Нешто-што-није-Форест?

Pa jeste, ali moraš da mi kažeš kako se zove klub :)

Нисам запамтио... Венздеј, Сити, Каунти, Јунајтед? Мада, да је Јунајтед, то бих запамтио... :)

Ako misliš na Nots Kaunti nisi u pravu, jer su oni osnovani 1862, a Šefild 1857...

Jok, Šefild je osnovan 1867, znači pet godina kasnije. A i ovi iz Nots Kauntija stalno pričaju da su najstariji klub na svetu i nikad nisam čuo da im neko to osporava. Sa Vikipedije:

Notts County Football Club (often known as Notts or County or by their nickname The Magpies) are an English professional football club. They are the oldest of all the clubs in the world that are now professional, having been formed in 1862

Znači, Kecmane, nastavi.

Verovatno ovaj Šefild na koji ja mislim nije profesionalan, tako da si verovatno ipak ti u pravu...

U kojim gradovima je Divac osvajao srebrne medalje na Letnjim OI?

Koji NBA košarkaš je poslednji na nekoj utakmici ostvario kvardapl-dabl?

Зар је то неко икада урадио? Џејсон Кид, можда?

Jeste, četiri igrača. Nije kid, nije aktivan igrač.

Зар је то неко икада урадио? (2)
Крађе или банане?

Можда Олаџувон, он је лупао банане?