Спортски квиз

1. Ау, у Ферарију није много. Рецимо 7

2. @ Stive, Church & Lupus: ne, ne i ne. :)

3. Јеботе, ја мислим да у Ферарију није имао ни једну победу. Знам да су га скењали да се склони смрадини шумахеру пар пута. Рецимо 11

4. Sad nešto pokušavam da vratim memoriz, ne znam da li sam gledala možda jednu trku kad je on pobedio i to dabl win za ferari, kad nije trebalo Šumaheru... Neka bude 4

5. Lupus pogodio:

Tačan odgovor je 11.

On jeste ostvarivao pobede u Ferariju, kad Šumaher nije mogao. Ali ste zaboravili da je u Brawn GP-u bio čak i kandidat za titulu. Dženson Baton ga prešišao.

Lupus, go ahead.

6. Ај једно лако, сад сам улетео у кућу и мрзи ме да гуглам

Ко је био проглашен за најбољег фудбалера СП 1998. у Француској?

7. Онда Роналдо?

8. Јес' Роналдо, цепај Стивене

9. Најбољи стрелац Пријатељског, односно Мерсисајд дербија са 25 постигнутих голова је један од најбољих стрелаца у историји Ливерпула. Ко је у питању?

10. Не. Буде често на утакмицама Ливерпула, па га режисер преноса приказује.

11. Који фудбалски клуб је скоро потписао уговор са једногодишњим дететом?

12. Koji mladi afrički fudbaler je u fudbalskom svetu poznat po nadimku u brazilskom stilu koji je sam sebi nadenuo po svom imenu?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.