Prijava

Slažem se, samo nek se izjasne ljudi oko vrednosti ... A dok se ova pravna zavrzlama ne reši, ako se slažete, dajem sebi za pravo :
Kako glasi nadimak bivšeg fudbalera Željezničara i reprezentacije Jugoslavije Mirsada Baljića, inače poznatog po “bicikla driblingu” ?

Ne spemuj kviz. Kviz je svetinja, a svetinja se ne spemuje.

Ne znam zbog čega ljudi postavljaju pitanja, ako nisu u mogućnosti da potvrde ispravnost odgovora? Ranije je to sve bilo drugačije.

Pronašao sam ja.. I niko nije pogodio :D

Ako je tako..sorry! Povlačim pitanje. Samo ostaje da i dalje čekamo Branimira...

Mirsad Žvaka Baljić :)

Aj reću i nek postavi sledeće pitanje ko oće, tj ko prvi stigne da napiše..... Conga i N'Zogbia su rodjaci..

Ajde sani prosvetli nas.. Jel mogu ja da postavljam sledece pitanje posto sam tacno odgovorio na Arlobezovo ?

A ja mislio Tomaš Berdih i Tomaš Rosicki.

Tako je Verbalni. Pali..

Ko je i u kom je minutu postigao gol za Njemačku repku u finalu protiv Argentine 1990 godine ?

Tebra , mislim da smo po svemu sudeći ostali samo ti i ja na ovoj temi :)

Ha,ha ima ih još. Pogodio ?

Breme je 100 posto, al ne znam u kom minutu.

Изменио правила. Ваљда су сад добра.

A pitanja nigdje.

Улажем амандман на:

Предлажем да се текст

3. У случају да се постављач питања у наредних 6 часова од првог понуђеног одговора не удостоји да саопшти да ли се међу понуђеним одговорима налази неки тачан

измени и да гласи овако:

3. У случају да се постављач питања у наредних 6 часова од најстаријег понуђеног одговора на који још увек није одговорио не удостоји да саопшти да ли се међу понуђеним одговорима налази неки тачан