Prijava

Јесте Серђо. Игра либера. Вероватно је најбољи либеро на свету у последњих пет-шест година. Занимљиво је било на проглашењу то што је он био најбољи играч, а најбољи либеро је био Рус (Вербов, ваљда).

Где нађе да се презива Сантос?

Brate odbojkas sam :) pratim sve te kurceve :)

Znaci sad ja...Uh malo teze pitanje ali poznavaoci biciklizma ce da pogode :)

Generalni menadzer team radishack-a je Johan Bruyneel...Kojem timu je bio 2008 Johan generalni menadzer?

Pored toga da je Lens 7 puta osvojio Tur d Francuska i da je imao rak testisa, nemam pojma o biciklizmu. A da, znam da se svi kljukaju dopingom ko nenormalni.

Da se kljukaju otkrili ih :) mada mozda i zataskuju ko zna...Al stvarno ima dosta biciklista koji se nakljukaju dopingom, ali oni slabiji sto ne mogu uz brdo da zadju...

Da nije ona ekipa sto su im juce-prekljuce roknuli kolima biciklistu ? :D Al sam ga kobjasnio...

E sad :D udarili su kolima Juan Flechu, a on je vozac Team Sky...Ako si na taj tim mislio..Nije tacno :D

Ја знам за један тим. Астана. Тамо је возио Винокуров, па се сад скршио. Да није тај?

You pogodio si :D 2008-2009 Johan je bio generalni menadzer Astane...2010 kad je Arsmtrong osnovao Team RadioShack, Johan je sa velikim zadovoljstvom postao generalni radio shecka..

Veoma mi je zao Vinokurova, odlican je vozac...A i rekao je da mu je ovo poslednji tur i tuzno je da ovako zavrsi karijeru...

A i rekao je da mu je ovo poslednji tur

Нема више турева за разбијање. :)

Осећам да је то много занимљив податак, али мени ништа не значи. :) Пратим понекад Тур, али не успевам све да похватам и нема ко да ми објасни. Видео сам овде једну тему о бициклизму, па ћу радо да је прочитам.

Pa pazi svi oni sto manje poznaju i sto ne prate biciklizam misle da je to samo okretanje pedala..Ne ima tu mnogo vise :) ali jednostavno vecina ljudi ne razume :)

Postavljaj pitanje :)

Ево једно питање из "веровали или не"

Почетком деведесетих један легендарни фудбалер је отео неколико стотина Пигмеја да би организовао фудбалски турнир у хуманитарне сврхе. Неколико недеља касније ухапшен је јер је откривено да је несрећне Пигмеје држао три дана заточене у једној јединој просторији на стадиону и дао им само по један оброк за то време. Његов портпарол је на ту тему изјавио: "Знате ви Пигмеје. Тешко их је контролисати, а и боље играју кад су гладни." Који бивши фудбалер је у питању?

Каква само бизарна прича! Морао сам да је проверим на неколико места када сам је чуо. И даље ми је тешко да поверујем.