Спортски квиз

1. Поето, рекао сам бивши фудбалер. Али си на добром трагу, најближи си до сада.

2. Предраг Спасић?

3. Браво, Арлобезже, пуцај! :)

Едит: Ит из ај, Стивен!

4. Nemam trenutno ideju, nek puca ko prvi stigne.

5. Ја мислим да ми је питање било баш врхунско.

:)

6. Jebo me konj ovaj, sa pedigreom. Goni dalje. Mogao si iz pristojnosti da omašiš jednom.

7. Може објашњење?

8. Pardon. Pa ovo prvo je grb prvog kluba u kojem je Fergi bio menadžer, a Gibraltarska Stijena je pastuh koji je jedno vrijeme bio u njegovom vlasništvu. On je poznat kao veliki ljubitelj konja.

9. Za klub znam da je škotski i to mi je bilo dovoljno. A konj jebemliga pitaj Dub-a, bolje traktor da je stavio.

10. Свиђа ми се како потпуно различито размишљате. Један имао једну идеју, а други дошао до одговора потпуно другачијом логиком.

11. Ajde postavljaj pitanje, a može i rebus neki.

12. Svetski je rekorder po broju datih golova na jednoj vaterpolo utakmici 28. Igrao je 80 tih za Jugoslaviju i bio tri puta najbolji vaterpolista sveta. Ime i prezime ?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.