Спортски квиз

1. A jebi ga, nisam mogao naći bolju rupu, aha kontaj bolju rupu, ajooooj.

2. 'Ajd ovako.

Koliko minuta je trebalo Liverpulu 2005. godine u finalu LS-a protiv Milana da izjednace rezultat na 3-3, znaci proteklo vreme od prvog do poslednjeg gola?

3. 13
    EDIT: a bila su 2 gola u 2-3 minuta, e sad i ovaj 1. je bio nešto blizu prije toga, mislim da je prvi.

4. Nije ni 13.

EDIT: a bila su 2 gola u 2-3 minuta, e sad i ovaj 1. je bio nešto blizu prije toga, mislim da je prvi.

Prva dva na brzaka, a na treci se malo popricekalo, ali bas bas malo. :)

5. A nemam snage da pogađam više.

6. Od prvog do poslednjeg gola?
    Na poluvremenu je bilo 3:0 za Milan tako da je Liverpul dao sva 3 u drugom poluvremenu, aj' lupam 52 minuta.
    Edit:
    Od prvog do poslednjeg gola ukupno ili od prvog do poslednjeg gola Liverpula?

7. 8 minuta jebote

8. Tek sad sam ukapirao pitanje, aj' neka bude recimo... 7 minuta?

9. Od prvog do poslednjeg gola ukupno ili od prvog do poslednjeg gola Liverpula?

Od prvog Liverpulovog do zadnjeg.
    Dube nije ni to. :)
    EDIT: XelA, ni 7. :D

10. O jebogabog, aj' da ređamo dok ne ubodemo lolo.
    9 minuta?

11. Ni 9, ni 8, ni 17, ni 7. :D
    HINT: Manje od 17.

12. 6 минута. Bulls eye. :) Peki pogodio.

13. Znam ja što je Peki sad došao, al neka, neću da kažem :D

14. Кажи, баш ме интересује, плашим се да не разумем. :)

Ај овако:

Рекорд је 38387. О чему се ради?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.