Groblje postera

1. Како се звао постер? Јел имаш бар неки коментар на њега?

2. A ko je crtao, a? :))))

3. hahaha a ima dobrih...trebali bi da naprave to groblje, tj da mozemo svi da vidimo a ne samo ovi sto placaju 200 kinti !

4. Стефане па си зато цензурисао :)))

5. Nisi me mora' cenzurisat' vala :D
    Kako sam se zabavio ono veče :D

6. Pa dobro, kontam da nećeš da svi vide kako se zoveš... Ima raznih budala... :)

7. Pa dobro, kontam da nećeš da svi vide kako se zoveš... Ima raznih budala... :)

A i to što kažeš :))

Remac, dobar ovaj kurdov, od mene + iako je obrisan

8. Nadjite sekvoju. Ona kilometarska slika, ako se secate. Nisam je komentarisao.

9. vuce, jel znas barem ko je napravio taj poster?

10. Ja bih sad rekao da nadjete i moj, al kontam da ce mi onda banovati i ovaj profil na trajno... :(

11. Ne mogu da se setim. Znam samo da je pisalo "Sekvoja, smoris se dok padnes."

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.