Najveći Srbin svih vremena

1. Mislim da je u skorijoj istoriji Patrijarh Pavle bio pravi primjer svim Srbima ili bi trebalo da bude.

Свашта. Сви знамо да је Новак Ђоковић највећи Србин у последњих минимум 100 година. Три прста на Аустралијан Опену, еј!

2. ви се зајебавајте а Ђоза покупио Карађозину звезду и Савин орден такође

3. Dali bi je i meni, da sam donirala 100 'iljadarki.

4. Dali bi je i meni, da sam donirala 100 'iljadarki.

+1

Ja da sam im dao te pare, dali bi mi da im cerke razdevicim. U dupe.

5. па и треба, дониро човек.

6. Eto, to je jedna od stvari od koje mi se sere. Tri prsta na Australian Openu? Pa Bojinovic je tri prsta u Splitu digo! I to mi je nesto... Kako sam se iznerviro kada je Djoker rekao da zeli da pozdravi sve Serbians, a ne Serbs! I on mi je Srbin, pa to je ruzno!

7. Аустралија је већа земља од Хрватске, па је подизање три прста тамо свакако значајније.

8. Ma zasto je to uopste znacajno??? Mnogi i ne znaju o tri prsta nista pa pricaju nesto. To ne pokazuje koliki je neko Srbin. A kad rece Serbians, e onda mi dodje muka...

9. Диго сам и ја три прста где год сам отишо ал ствар је у томе што ме гледало пар дрогираних црнаца и ружних енглеза, а на АО те гледа цео свет.

10. и није неправилно Сербијанс

11. Најзначајнији Срби су свакако Никола Тесла , Михајло Пупин , Карађорђе и Лаза Костић су велики шмекери.А и Његош је ту...има много значајних људи са Балкана тешко је посебно издвојити.

12. Ак' ћемо да верујемо Деретићу Исус је.

13. Драган Марковић - Палма.

14. По Деретићу су и Спартанци Срби тако да није исус него Леонидас !

15. Пардон , *Исус.

16. Ma zasto je to uopste znacajno??? Mnogi i ne znaju o tri prsta nista pa pricaju nesto. To ne pokazuje koliki je neko Srbin. A kad rece Serbians, e onda mi dodje muka...

Како није значајно? Поправља слику о Србима у целом свету! А Хрвати како пизде, хаос! Новаче, Србија је уз тебе! До нових победа Ђоле!!

17. Pa nisam rekao da je nepravilno sunce vam, kazem da Serbians znaci Srbijanci, a Serbs znaci Srbi i da on zna tu razliku, a opet kaze Serbians.

Sta to popravlja majke vam, kakvu sliku mogu popraviti 3 prsta? Jeste da nas on dobro reprezentuje, ali kako ga to cini najvecim Srbinom ikada?

Izvinite zaista, ali pretjerujete, da je Vidic osvojio Ligu Sampiona i podigao tri prsta ne bi se toliko pricalo. To je nebitno. Ja da sam popularan kao Djokovic ja bih stalno dizao tri prsta i promovisao srpstvo, a ne Srbiju.

I Srbijanci su mnogo manje Srbi od Srba iz drugih srpskih zemalja!

18. Jeste da nas on dobro reprezentuje, ali kako ga to cini najvecim Srbinom ikada?

Само ћу рећи - први тенисер света. Јеси ли видео оног црњу како воли Ђоковића? Само у Србији има да тако не воле такву величину. Дефинитивно највећи Србин икада, већи чак и од Патријарха покојног.

Sta to popravlja majke vam, kakvu sliku mogu popraviti 3 prsta?

Пред целим светом да види! Да пукну душмани!

Pa nisam rekao da je nepravilno sunce vam, kazem da Serbians znaci Srbijanci, a Serbs znaci Srbi i da on zna tu razliku, a opet kaze Serbians.

Откуд зна, он је тенисер, не лингвиста.

I Srbijanci su mnogo manje Srbi od Srba iz drugih srpskih zemalja!

Па тако кажи, ти си Босанац...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.