(ajde u redu,promenicu svoje ponasanje iz korena samo zbog tebe,bicu nezan i drazesan i neodoljivo ljubazan prema svima...jebiga tako utices na mene..)
(a da li taj poklon ukljucuje tebe u sexy crnom donjem rublju,slag i mnogo lubrikanta?...Eto , ne mogu da izdrzim ni 5 minuta :))) salim se,salim se ,lepo cu da se ponasam,evo casna pionirska....)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
I pogodi
Мици?
Дап
Гога?
NE!!!
Marina?
Да
Лаки?
Da
(a sta bi ono , Laki pajser?)
Marina?
Jok
quujabaar
Да
(Сад као ниси?)
Лаки?
..........
LesTaT?
(Помири се са реалном ситуацијом)
Не!
Лаки?
(svasta, ne znam na osnovu cega takvi zakljucci)
Da
Mici?
(Ја не измишљам ништа, само сам обратила пажњу на твоје понашање)
Да.
Лаки?
(pa dobro ,znam da si moj veliki fan,ali ono , ne razumem..)
Da
Mici?
(Ма опасно, сва се наложим кад видим наранџасту боју, све ме нека врућина удари у мозак)
Да.
Лаки?
(ajde u redu,promenicu svoje ponasanje iz korena samo zbog tebe,bicu nezan i drazesan i neodoljivo ljubazan prema svima...jebiga tako utices na mene..)
Da
Marina?
(Ако то приметим, значи лепо понашање и све, добићеш поклон од мене)
Да
Лаки?
Jok.Trol :)
Sad ide Laki.
(a da li taj poklon ukljucuje tebe u sexy crnom donjem rublju,slag i mnogo lubrikanta?...Eto , ne mogu da izdrzim ni 5 minuta :))) salim se,salim se ,lepo cu da se ponasam,evo casna pionirska....)
Da
Marina?
(Не, Лаки, аман! :) Правићу се да нисам видела ово, пружам ти још једну шансу ;))
Да.
Лаки? (Да ли се зовеш Лазар?)
(da,zovem se Lazar)
Da
Marina?
muvajte se na drugoj temi.
laki.