Кладионица

1. Bem bi Dinamo... Viljarelal 5:0 KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...

2. Dinamo izda me strašno.

3. Dinamo 1 1...stavio sam 0-3 gola..posto nema sanse da daju 2 gola za 5 minuta....UZEO SAM 1200 DINARA FAK JEA...to ce sutra sve da se stavlja na 4 utakmice

4. Ja kurce čekam da vidim hoću li povratiti barem uloženo :) Al' biće, fino me oborio Dinamo. Sutra ću i ja više love na manje utakmica.

5. Fino sam ja rekla, odigram 5 utakmica i prođem, odigram 2 i padnem. Tako mi i treba kad ne vjerujem u Viljareal. Grrrrr....

6. Jebem im sve što gleda preko stola.
    Vjerovao sam u sve, posebno Dinamo ali mrtvi Ševčenko dobi crveni jebo mu Krauč majku.
    Još večeras ako prođe Fish biću opet u malom plusiću.

7. E, bogu hvala da i ja prođem tiket!
    (Gremio ne računam, to je kec ko vrata)
    Hvala ti Selenijum na ideji!

8. Џанки , обори ме Киев на оном онлајн клађењу , за 40 центи еј! :))

9. Za sutra kašikara Viktoria Plzeň - FK Jablonec 2@4-4.50

10. Rekoh ja da nema sanse da prodju 4 keca. I rekoh da najverovatnije Dinamo zajebava.
    Al dzaba mi kad me ona kurva zajebala za PSV daje gol.. Mada nema veze,uvalio mi ga i real,gubili na poluvremenu. Ja spremam kolokvijum nocas,drzite mi palceve,pa sutra ostavljam predloge i bombaje :D

11. Srećno! Ja večeras pravim sajt pa uskoro ću i ja da dijelim tipove. Izuzetno dobro gađam tipove, al' kad ih smjestim na tiket oni pucaju xD

12. Ispuši ga i ja onako junački. Nisam imao pojma da je PSV takva palija od ekipe.

13. Limune, onda samo da govoriš parove, za tebe nema klađenja :D

14. Sad ću da pokažem svoje IT sposobnosti :) Pravim temu za sajt, pa dok me oči i leđa ne izdaju :D

15. Brate jel mi verujes da sam i ja razmisljao isto to.. Posto zbog svoje alavosti uvek dodam neko govno na tiket koje ne prodje..

16. Imam kvotu 4, skroz solidno, fino. I kažem hajde još koji i napravim kvotu 200, gledam i kažem pa sve sigurice, gdje da pogriješim. Uplatim i puknem naravno. Ne znam ja igrati kvota 1-5 i velike uplate već ja gađam 5-6 utakmica kvota preko 2 i 1, 2 obore. Što bi rek'o naš narod - proklet.

17. Bolje i tako biti proklet nego kao ja naslagati milion utakmica sa malim kvotama i nadati se prolasku...Ovo sa malim kvotama, a većim parama, počela skoro...Kad završiš, odmah stavljaj link, možda budem budna pa da ga prva vidim :D

18. http://img831.imageshack.us/img831/3351/listic.png

Aferim :D

Muno sam i Dinama 1/1....

Šta sutra igrati, Gospe vam?

19. Naći ćemo i za sutra :D
    Ja večeras imam silnih problema sa glavom, hostingom, uploadom i svim ostalim -,-

20. http://www.lemon-tips.co.cc/

Bože pomozi, krećemo uskoro.
    Za malo više od dva sata sam napravio ovu scenu, ajde komentari na dizajn pa poslije komentari na tipove :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.