Кладионица

1. S. Antonov 7.50 +
    G. Pnini 9.50 -
    M. Brooks 10.50 +
    D. Bertans 10.50 +
    C. Osman 7.50 +
    L. Radosevic 9.5 -

2. De Colo (13.5) +
    McLean (12.5) +
    Brooks (11.5) +
    Perperoglou (9.5) +

3. Cska 161.5 +
    Real 2
    Armani H2
    Oly 2
    Zvezda 1

4. CSKA - Novgorod dvojka 10, kolko me vuce da stavim na poletni Niznji

5. Bruks mi je takva pluščina, lik je 80% Armanija, plus igraju protiv smrdljivog Laborala, a granica je smešna. Stavio bih kuću da nisam klošar.

6. Панатинаикос 1
    Каун +
    Рочести -

7. Rocesti je govedo, uzima dosta suteva.
    Parahuski 11.5 pre nusmi

8. odigrao sam dojavu nikolase, nije billa blokirana god amadeusa O.o

9. Јесте говедар, ал опет, одбрана ЦСКА. А и у последње време није много прелазио, 17, 18 поена. Парахуског би можда, можда играо плус ал нема у понуди.

10. sta mislite milvoki h2? -4.5 granica

11. jebem ti de koloa i sve mu jebem

12. Пази сад кад се оде у продужетке и кад Рочести оде у плус :Д

ЕДИТ: Де Коло промаши бацање, тачно на границу стао лол

13. Баш то сад и ја размишљам.

14. Ево га лололо
    ЕДИТ: Јебо ме коњ да ме јебо коњ, данас сам имао неки осећај за овај меч, више ме вукло на двојку, али сам се необично загледао и у Х јер је квота била 27 ваљда.... прође воз.

15. Kolko je tiketa palo na ovo lolololo

16. je l' se računaju produžeci za košarkaše u mocartu?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.