Кладионица

1. pa ni ja :D ali moras priznati dobra ideja za ovaj boxing match?

2. ne pratim boks i ne mogu da komentarisem!!!

a ovo za 50 centa, moguce da je naduvano. Cisto da se malo vise prica o mecu, jer ljude koji ne prate boks manje vise boli kurac za mec, a oni ga najavljivase kao mec posle koga ce boks opet da dodje na staze stare slave. Nubovi.

3. pa ni ja :D

znam samo da je Mejveder stavio na 1,5 na Majami u finalu sa Sas pretprosle godine, i da je doslo a ja odigrao kontra na sas i popusio ajde da kazem kurac!

4. Nikolase ako citas ovaj forum u sitne sate, pls mi odgovori sta sad kad mi je teniski mec prekinut pri rezultatu 1:1 u setovima?

5. Verovatno kvota 1. A idi na sajt kladionice i nadji sta kada se prekine mec. Ima objasnjeno za svaki sport.

6. Уплатили ми 200дин бонуса на налог у Меридијану, јебо матер, обрадујем се за овај бонус ко да сам убо тикет од 200е.

7. Ja pratim boks i igraću na manny-a.
    mejveder gejpeder
    https://www.youtube.com/watch?v=MjfHuAVig9g

8. Парова нема, тикет штампан у кућној радиности, после нађе две текме које су дошле прелаз и одштампа други тикет са њима, и каже ево, будале, следећи пут ми дајте паре. И тако се понеко зајебе и да.

9. Papete prijatelju racuna se kvota 1.
    Ajmo dajte predloge za Eurocup i NBA.

10. 1+ prvo i 1+ drugo

Hajduk Split
    Al Ahli
    Wolfsburg
    Salzburg
    Bazel
    St. Galen
    Bajern
    Borusija M.
    Mancester Siti
    Seltik
    Liverpul
    Sahtjor
    Ferencvaroš
    Helsinborg
    Keflavik

Kvota 230.

11. Imas sifru brzog tiketa?

12. Cedevita - Gran Canaria 2 (1.85) pala kvota na goste, juče bila 2.25
    Cantu - Unics 2
    Jankunas (10.5) +
    Songaila (6.5) + ne igraju Gudaitis i Javtokas za Žalgiris

13. Hvala Nikolaz.
    Jeri ima ovo predrazinjovo u mozzartu da se igra?

14. Jok, Volfang je golo govno a mi to nikako da shvatimo i samo im jacamo budzet.

15. Mlato, u kojoj kladionici je na Songailu granica 6.5?

16. Al' opet su golo govno u odnosu na Soccer

17. Hrürid Hælouiß
    Mlato, u kojoj kladionici je na Songailu granica 6.5?

Soccer, ako nisu menjali.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.