Кладионица

1. Sale, nemoj biti takva naivcina jbt.

2. http://i.imgur.com/5X4USlL.png
    Ovo su ozbiljne pare.

Edit: Vec skoro godinu dana proslo jebem te rate...

3. Tako se igra, al meni fali tih 200e pocetnog kapitala

4. Spanulis 5 asistencija, ustasa 13 poena i ovi NBA govnari u poslednjoj cetvrtini ubacuju svega 38 poena. Katastrofa.

Efes - Real 2
    Rudi 13.5 +
    Olimpijakos - Barsa 148.5 -
    Spanulis asistencije 5.5 +
    Ante 12.5 -
    Boston - Klivlend 2 i 203.5 +

5. Sale prodje nba onaj od sinoc... Doslo je realno sve, al naravno nisam igrao.. Al opet uzeh pare neke na hokeju.. Za danas se roka lokomotiva 2-1, uhvaticu kad tad

6. Ил се коцкаш или Жајкопапетмастеришеш.

7. Ja sam stvorio PapetMastera. JA!

8. ja za vikend igram tiket na nesto vecu uplatu sa onim igrama NE1-1, NE2-2 i slicno, da naguram kvotu oko 3, cenim da ce mi trebati 10ak parova, pa da vidim moze li se tako

9. Stigla je utakmica za danas, od vas zavisi po kojoj cete je kvoti uhvatiti, dakle sto pre ispunite uslov.
    U komentaru napisite KRALJ i javite da ste uradili , potrebno je 5 ljudi i oni ce dobiti i BOMBU koja pocinje uskoro tako da pozurite
    Tipovi su besplatni i uvek ce biti, samo fejsbuk ne prikazuje sve postove jer nismo popularni, tako da nam treba vasa pomoc, DA VIDIMO TKO JE UZ NAS!?!?

10. Hjuston 2, kvota 2. Ne vidim kako ce nesrecni Dalas dobiti ovaj mec.

San Antonio 1 1.55

11. Jos 4 coveka ajde kvota pada!

I ja sam mislio ta 2 meca, ne igra za dalas rondo i onaj drugi kurton plus su sirotinja realno, harden posle objasnjavanja karija mora da juri ide i on u plus

12. Leonard i ellis isto bi trebalo preko

13. znači hjuston san antionio harden i lenard?