Кладионица

1. jesi se logovao sta ? ko zna ove demo verzije koji su kurac

2. Ви сте дебили ако будете бацали паре на ово...шта као бићете у плусу ? Оћете курац :д

3. pa da isti kurac 0,01e i 50e rekoh, nego ne da ti na boju da stavis dinar, nego imas minimum i maximum za boju, kolonu, broj itd.

4. aaaaaaa jbg armine, nisam znao to.

5. naivno i neiskusno sam upao u zamku i poceo da serem, izvini papete za lazne nade ! :(
    a imao sam najbolje namere, kapunu da nabavim kintu za italju!

6. al postojao je taj fazon znam likove koji su radili ozb :(

7. Steaua i Ćezena da mi se napuše kurca.

8. somi prijatelju dragi, da li kliknuo si na ovaj nevirus?
    http://steam-gift-cards.com/?user=0aebfc

9. I mene steaua GG za pare :(
    I federer mrtvi igram 19.5 - prvi set, 6:2, i onda naravno 7:5 drugom cisto jer sam odigrao tenis posle 100 godina

10. Jesam papić :)

Prepisao sam taj sa steauom gazi :d

11. nedostaje mi kafana :(

12. Zato sam i igrao GG usta im se poserem jebena, dabogda se ugasili i sa ovim novim klubom

ps. Papete, jel se ono dobije poklon 50$ ako navatam 25 ljudi da mi klikne na link? Ja ti klikno, valja se

13. Hwala gaz.
    Dobije se kupon za kupovinu u toj vrednosti. Treba mi jos 2 njuske da kliknu pa cemo da vidimo da li radi.

14. do kad traje akcija, ocu ja duzmem, pa da mogu bar nesto da skinem preko stima

15. Ja bi kupo GTA ako to radi, al ne moze komp da potera jbg.

16. Ne znam do kada traje.

17. Prepisao sam taj sa steauom gazi :d

Al koja tugica, celzi daje za vodjstvo i u tom trenutku kraj steaue :((((
    A realno bolje u bugare da sam se uzdao nego u rumune, jedino su rumuni veci bugari od bugara

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.