Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Vesterman + ko vrata. Poznaje dobro halu i vruću atmosferu koja se pravi xD
Jao sta mi radite. Nikolase sprdas li me to pa protiv Efesa je nasa crna macka postigna 20p ovo je njegovo vece ali cu ga ipak preskociti i videti da li da odigram Simona + ili tako nesto. Ostalo cu prepisati.
Džemkis 5.5 -
Ovo u Meridijanu probajte da odigrate
Coa i ja sam hteo Panat 2 sad kad vidim da si i ti odigrao a posle onog sa Sandersom pitam se pitam
е, бања врујци може, а може и нешто комбиновано врујци-буковичка, ево резервишем чим ми прође овај тикет с прошле стране!
едит: контрирај, скаузере, додуше ја имам неки алтернативни хендикеп само, али имај у виду да ми је поп данас светио водицу, а знаш шта се десило кад је армин узео да слави славу, па ти како хоћеш.
e pa to menja situaciju iz korena xaxa
gle sto su spustili granicu na Tomica, dzaba to je jedan veliki govnar i dalje je -
Tomicu zelim sve najgore
Coi ne pomaze ni da ga krste ponovo haha (mada sam i ja tu...)
Šta ponovo kad nisam ni kršten haha
Već samo jedna glupa i verna što kad te vidi, sva zablista
A pa zato mene neće možda, sutra cimam popa i za krštenje.
kako nisi krsten pa svu decu krste posle koliko, godinu dana?
Pre godinu dana.
pratim nikolasa
Pa to, zato me cudi, vidim mnogo ljudi nije krsteno, ne kazem da je to nesto lose, pitam se samo kako jer to rade dok si jos maci..
da sumiramo
Baskonia H1 3.5 1.50
Darušafaka - Oli 159.5 - 1.50
od Nikolasa, zatim Pao 2 i mozda Kuzmic +
Deda mi bio komunista, moj deda i arminov deda od dva brata deca.
Šalim se, nije bio komunjara nikad, nego eto, preskočili izgleda, ne znam što, možda su već tad bili toliko liberalnog duha i ostavili meni da odlučujem o tome kad porastem, heh.
ma sta i da je bio, pa ispada da komunista nije ni bilo sve neki cetnici, hajte molim vas
Haha