Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Један Србин из Кине када је стигао до врата кланице изненада се зауставио и клекнуо на своје две предње ноге. Србин је, причају сведоци, био сав у сузама.
Месар из Хонгконга Шуи испричао је да је један Србин дословно јецао на улазу месаре.
„Када сам видио да Србин јеца и видео страх и тугу у његовим очима почео сам да дрхтим. Позвао сам и остале да виде. И они су били изненађени. Међутим, он није желео да се помакне с места, само је седео и плакао, као човек, као мала беба„, испричао је месар.
Десет снажних мушкараца који раде у клаоници посматрали су ову сцену и сви су били дирнути. На крају су скупили новац, откупили овог Србина од власника и послали га у један будистички манастир да се тамошњи монаси брину о њему док не угине.
Један радник је рекао да се Србин померио тек кад су му радници обећали да га неће убити.
hahaha
barselona 1-1&gg
šalke 2
veoma lak novac
edit: ne spemujte ovim besmislicama
nikolase ellis 9,5 u mocartu
primer humanosti je tebi besmislica?
ok...
al je propao monta krek elis
nije mi nešto žao
e video sam u jadranskoj i curryija nekog i to u listi bio ispod ellisa negde xd
koji je to kurac radj jbt
inace cekam levekuzen da da 2 mrtva gola dere ih frajburg koji se raspada jebeno
Gle stvarno, Soccer se dosta izbezobrazio. Svejedno ide u +
Mnogo su bolje granice u mocartu svakodnevno
E sad jbg vi igrate te skokove i asistencije
Mada su granice za ukupno poena bolje u sokeru ponekad u mocartu nema hendikep od 1,4 samo od 1,6
ove poene sto je okacio nikolas ista granica u mocartu samo veca kvota 1,60
ispratio sam te brt naravno do zadnje pare praticu
ne bih ja baš nazivao granice boljim ili lošijim, one su samo drugačije. Mislim jasno mi je da u kontekstu toga što ti nekad hoćeš da odigraš može granica da ti izgleda bolje na jednom mestu nego na drugom ali možda je nekom drugom obrnuto jer hoće suprotan znak od tebe da odigra
Ma ne to gvozd nego imas veci izbor tipa na 1,85 stave 154,5 i imas na 151,5 1,6 i 1,95 al imas na 149,5 sa 1,4 i 2,1
Naravno da ako mi odgovara veca granica za minus da je nekom ko igra plus to losije nisam debilko jbg
aha, multi granice, nisam te skontao
u planetvinu svaki hendikep i svaka granica ima pomeranje od osam gore dole, pa stvarno ima za svakog ko voli nek izvoli. U meridijanu mislim da ima još i više, al nisam siguran
totnam 2 gola
lever 2 gola
i to je to
to je to lepotani hajdete
leverkuzen mi je na crnoj listi uz rajsa, lacio, šalke i dover atletik
i opet odigram govna
spala kvota na memfis na 1.75, tj porstao hendikep na 2.5
mada sam i na dover igrao sad hahaha
solidna crna lista