Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Haha pa gde igraš južnoamerikance 2+, trebao si prvo da pitaš ovde jer su i mene na istu igru obarali degenkoi armine, njih i špansku segundu izbegavaj za golove. ;q
Venecija 1
Specija 1
Herta Berlin 1
Santa Klara 1
Getafe 1
namestaljke
shid 2
novi sad zvezdara 2\kvota 6
Sad sam okačio nešto ovde i više nikad jebatedan i oberhauzen
Bobe, ovo što si okačio kurcu ne valja al realno tebra
Pa šta sad, sutra idemo opet stara pesma, ako ti je za utehu ostao sam kratak 50k za gol u engleskoj league two, igrao sam više od 30.5 golova, a palo okruglo 30 majku im jebem
Sad znači sastavljam jebem im majku sutra, ako ne prođe popušiš mi kurac
Armin iza keve na Dnevniku, dobili 500l od Vučića
Evo, Saake, pošto ispade da sam namerno kačio nedobitan tiket jbt.. Neki predlozi za sutra SA ANALIZOM
Arsenal-Watford 1
Tobđije nakon pobede nad Milanom od dva nula u Ligi Evrope, igraju potpuno rasterećeno jer im neće biti teško da odbrane ovu solidnu prednost, uzgred ukoliko Milan bude pokazao sličnu igru u revanšu, mogu samo da prime još dva komada uz tek delimični angažman ekipe Arsenala. Pritom, tu je prednost domaćeg terena. A i oni jednom moraju da pobede, jbg.
AFC Bournemouth-Tottenham Hotspur 2
Nakon što su petlićima zavrnule šiju lukave talijanske lisice u LŠ, Totenhem će se fokusirati na prvenstvo i gledati da sačuva poziciju koja ih direktno plasira u sledeću sezonu LŠ u kojoj će možda imati više sreće. Višestruko kvalitetniji tim od Burnmauta te se pobeda gostiju ne dovodi u pitanje.
Fiorentina-Benevento 1
Klub legendarnog Batistute dočekuje fenjeraše sa začelja tabele koji svakoj jačoj ekipi koristi za uzimanje preko potrebnih bodova. No, sve i da Fiorentina nije kvalitetan tim, svakako bi im bila poklonjena pobeda u čast preminulom kapitenu Astoriju, sve i da im gostuje Napoli. Počivaj u miru, legendo.
Bologna-Atalanta 2
Atalanta će sutra ručati, rekao bih, špageti bolonjeze.
Cagliari-Lazio 2
Ko sutra bude igrao na Lacio, pare nije bacio!
Crotone-Sampdoria 2
Ovo će biti nešto poput tuče đaka petaka i tridesetogodišnjaka.
Juventus-Udinese 1
Staroj dami se nakon katastrofalnog kiksa Napolija od Rome, ukazala šansa da osvoji Škudeto ukoliko sebi više ne dozvoli nijedan poraz. Nakon pobede nad Totenhemom u Ligi Šampiona, mogu da odahnu i igraju bez opterećenja. Kec se ne dovodi u pitanje.
Empoli-Entella 1
Empoli retko kada gubi kod kuće, i to se pogotovo ne dešava od ekipa koje su kandidati za plej-aut. Pritom iza sebe imaju solidan niz pobeda.
Juve Stabia-Akragas 1
Kao kuća.
Sutra se igra poslednje kolo u belgijskoj prvoj ligi pred plejof, stoga
Anderlecht-Royal Antwerpen GG3+
Antwerpenu je ovde preko potrebna pobeda jer mu tri boda donose plasman u plejof, ali ipak gostuju Anderlechtu, tako da je svašta moguće. Ovde poigrajmo na golove.
Kortrijk-Charleroi GG
Po istom principu. Međutim, Šarlo Akrobata ima iza sebe pet uzastopnih remija, pa nebih rizikovao previše.
Genk-Gent GG
Hahah.. Da ne dužim, oba kvalitetna tima, jedan do drugog na tabeli sličan skor, nešto bolji Gent dolazi u goste pa je red da im čestitaju slavu makar jednim, ali i da budu posluženi.
Paccos de Fereira-Porto 2 i 3+
Nakon kolapsa od Liverpula, probaće da poprave sezonu osvajanjem prvenstva. Čerez čega poraz ne postoji kao opcija, jer im Benfika diše za vratom. Pakos je na začelju, pa sledi burgijanje mreže domaćih.
Soenderjyske-Lyngby 1
Danska prva odbrojava preostala kola do plejofa, tačnije ostalo je još dva čini mi se. Sonderjisk ima šanse da ga se dočepa, pa će izginuti sutra za pobedu. Lingbi nema šansi svejedno. A kako je uvek bolje igrati plej-of nego plej-aut, ne sumnjamo u pobedu domaćih.
AaB-Randers 1
AaB-u trebaju bodovi kao pijanom krevet, imaju sreću te igraju protiv fenjeraša, plus i domaći.
Horsens-Bronbi 2
Lagano. Najsigurniji par od svih do sad.
Servette-Wohlen 1
Dobar je Servo.
Xamax-Schaffhausen GG3+
Ne vidim razlog da solidni Šafhauzen ne umuva barem jedan Ksamaksu, kada je to čak četiri puta na jednoj utakmici pošlo za nogom fudbalerima osrednjeg Vintertura. Ipak, ne sumnjamo da će i domaći uzvratiti paljbu.
Platanias-Olympiacos 2
Nema svrhe objašnjavati zašto.
APOEL-AEK GG3+
Kiparski plej-of je u toku, svi timovi su dakle vrlo jaki pa će biti golova.
Apollon-Anorthosis GG3+
Anortozis čini mi se nema utakmicu bez datog gola, Apollon takođe. Odlični i jedan i drugi, pitanje je samo ko će prvi da otvori goleadu, jer protivnik će brzo izjednačiti, pa opet i jedni i drugi kreću ispočetka na pobedu.
Nadam se da sam bio korektan
Sportski pozdrav, vidimo se na isplati
Fino, pratit ću ovu analizu. Nadam se da će biti isplate ;)
Ajmo jos jedan kairat bebo
Ajmoooo
Sad jedem muda svoja bila preocigledna stela ko nasa liga i na poluvremenu 2.3 i ocu da pojacavam necu i userem se posle 60. Priznajem reko nema kurca i kad su ga natrpali posle za cas bila kvota prkeo 5 ja msm
Arsenal daje 1 u prvom 1.5, da daje 2 3.6
Arsenal daje 1 u prvom i vilbekin 15.5+ kvota skoro 3
Ako citam twitter darusafake dobro onda prelagani win, arsenal u 7. Vilbekin u 3 cetvrtine maltene
Znao sam da ćeš da mi izmalerišeš nakazo sakata, Kroton vodi dva nula jebem ti sto majke armine
Ti mene sjeba sa atalantom nabijem te uaa!!!
Atalanta dolazi nzm šta si igrao ali ako si 2 doće, ali da Sampdorija da 4 gola pa to je ravno najlepšoj kladioničarskoj bajci ooo jebote i apoel 00 haahhkanen sad igraju defanzivno odjednom hahah sutra se čupamo jebaću im majku
Jebem ti Makedonce nakot bugarski, neće Skoplje da pusti Vardara da ovi ostanu u trci sa Škendijom, biće oni svi velika Albanija mamu im