Evo igara za nocas
Washington-Detroit 1 (Detroitu ne igraju Knight,Drummond i Bynam,WSH je u naletu i dobro igraju kuci) 1.45
New York-GS 1 (NY svez docekuje GS/sinoc izgoreo u krljanju sa Indianom,Antony nocas preko 30) 1.4
Houston-Milwaukee manje od 219,5 kad se ukrstaju dva tima iz razl. konferencija a kad je margina 220 dolazi manje poena.
i probati mozda Portland-Denver 2 1.6
aj da pitam vas sto pratite NBA, mrzi me sad da trazim po njihovim sajtovima..
Kako igra Veseli? Znam da je bio blagi retard na pocetku sezone, al jel se popravio sad? Koliko igra po utakmici i to?
Ja sam hteo da odigram sistem 5od6 , sve tekme osim zvezde ppX. Kontam da je to ipak nasa liga, i da su tereni sad oranice, tako da ce verovatno samo da prebacuju loptu prvo poluvreme
Ja sam to igrao pre 3 godine, jer su fazon 2 od 3 poslednja kola bila sve sami iksevi poluvremena... I odigram, i naravno ne dodje. Sledeci put svi sem Zvezde udju u iks...
edit: bez zajebavanja, to radimo već poslednih par sezona. u prvoj polovini prvenstva prodamo šta se prodati može, a onda u drugoj ili odigramo pošteno ili dođu naši bodovi za naplatu. tako klub i preživljava (:
Dionysio nesto sumnjam da ce Zvezda da da ovima 4 komada. Za svaki gol dobija se popust u Red Star shopu, ne verujem da ce da bude goleada neka, nisu nu oni ludi :D
Dionysio nesto sumnjam da ce Zvezda da da ovima 4 komada. Za svaki gol dobija se popust u Red Star shopu, ne verujem da ce da bude goleada neka, nisu nu oni ludi :D
Znam i ja, hteo sam Paću 7+ da igram...jbg...ali opet neka neka...ja sam svoje rekao...
Јебо ти ове Палмине Ћуране кад против Хајдука за 20 минута приме 2 гола. МРШУПИЧКУМАТЕРИНУ
А тек малопре видех да је вероватно 3 за 3 ал бејаше касно. СМРАДУЉЕ
Imam dojam da će biti sledeće:
Mideluzboro - Čhelsi - gg (1.75)
Servira - Amadrid - gg (1.78)
PSG - 1tm1 1+ (1.73)
Ovo je neverovatno realno. Ja ću to obavezno da odigram.
drugari, odigrah za 200 kinte cisto da pratim
filadelfija -189.5
dalas -211.5
bruklin 2
minesota 2
2500 dobitak
šta mislite da se igra sakramento ispod poena. granica 97.5?
edit: kurac počelo...
Ja mislim da će biti preko. U prošloj su dali 99. A imaju 8 poraza za redom na strani.
Šta mislite imaju li Turci obraza, hoće li i danas Fenerbahče 2/1 da igra? lolo
Jebena Minesota me samo obori, izgubise sabani u produzecima.
Evo igara za nocas
Washington-Detroit 1 (Detroitu ne igraju Knight,Drummond i Bynam,WSH je u naletu i dobro igraju kuci) 1.45
New York-GS 1 (NY svez docekuje GS/sinoc izgoreo u krljanju sa Indianom,Antony nocas preko 30) 1.4
Houston-Milwaukee manje od 219,5 kad se ukrstaju dva tima iz razl. konferencija a kad je margina 220 dolazi manje poena.
i probati mozda Portland-Denver 2 1.6
aj da pitam vas sto pratite NBA, mrzi me sad da trazim po njihovim sajtovima..
Kako igra Veseli? Znam da je bio blagi retard na pocetku sezone, al jel se popravio sad? Koliko igra po utakmici i to?
Evo ja da bacim analizu nase lige..tj sta mislim da ce doci...
Donji Srem-OFK X
Smederevo- Vojvodina 2
Hajduk Kula-Jagodina 3+
Radnicki K. - Rad 1
Radnicki N.-Pazar 1
Spartak - Sloboda 3+
Zvezda- Javor 1i2-3 gola...
Ja sam hteo da odigram sistem 5od6 , sve tekme osim zvezde ppX. Kontam da je to ipak nasa liga, i da su tereni sad oranice, tako da ce verovatno samo da prebacuju loptu prvo poluvreme
Ja sam to igrao pre 3 godine, jer su fazon 2 od 3 poslednja kola bila sve sami iksevi poluvremena... I odigram, i naravno ne dodje. Sledeci put svi sem Zvezde udju u iks...
Цела наша лига од 14х 0-2. квота 12
Доњи Срем џ-џ, Хајдук кула џ-џ, Раднички Ниш џ-1, Воша џ-2. квота 320
Јебем ли га ја сам спремио ово, можда и изменим до 16:00 нешто....
ПАС - Олимпиакос 2
Фенер - Трабзон 1
Раон - Бордо 2
Венисекс - Нанси 2
Звезда - Јавор 1
5.66
PAŠĆETE SVI NA SMEDEREVO! NAPRED PLAVI!
edit: bez zajebavanja, to radimo već poslednih par sezona. u prvoj polovini prvenstva prodamo šta se prodati može, a onda u drugoj ili odigramo pošteno ili dođu naši bodovi za naplatu. tako klub i preživljava (:
Dija izlupam malo...
Donji Srem-OFK 2
Smederevo- Vojvodina 0-1
Hajduk Kula-Jagodina 3+
Radnicki K. - Rad X
Radnicki N.-Pazar 0-2
Spartak - Sloboda DNB 2
Zvezda- Javor 4+
Znam da je počelo pre 20 min. ali nisam gledao, nemam nikakvu korist niti želim da podvaljujem. Udri Stameniću te prestoničke džulove!
kako ce da me sjebe Hajduk.
Znam i ja, hteo sam Paću 7+ da igram...jbg...ali opet neka neka...ja sam svoje rekao...
Јебо ти ове Палмине Ћуране кад против Хајдука за 20 минута приме 2 гола. МРШУПИЧКУМАТЕРИНУ
А тек малопре видех да је вероватно 3 за 3 ал бејаше касно. СМРАДУЉЕ
Imam dojam da će biti sledeće:
Mideluzboro - Čhelsi - gg (1.75)
Servira - Amadrid - gg (1.78)
PSG - 1tm1 1+ (1.73)
Ovo je neverovatno realno. Ja ću to obavezno da odigram.
Smederevo- Vojvodina 2
Hajduk Kula-Jagodina 3+
Radnicki K. - Rad 1
Radnicki N.-Pazar 1
Spartak - Sloboda 3+
Zvezda- Javor 1i2-3 gola...
Stvarno steta za tiket, sjebase nislije.
Zasto toliko ljudi u kladionicama uplacuje singlove i stavlja na tikete Sevilju 1 veceras?
Nemaju ni jedan razlog za to...