Jedan kretenski, čisto da vidim koliko sam pao sutra ujutru:
Klivlend - Toronto preko
Hjuston - Milvoki preko
Juta - Atlanta ispod
Portland - Denver preko
Oklahoma - Nju Orleans preko
Moja jedina preporuka bi vam bila Portland i Denver preko 206.5. Mislim da dolazi k'o iz pičke.
то турцииииииии! како намештају отворено и курвински, јеб'оимпасматерустабаш.
доста је било. у целом фебруару нисам убо тикет. у огромном сам минусу за моје услове. не играм више.
последњи савет, гађајте рома - ђенова 2, квота 5, могуће да имају договор.
што?
Sta ti savetujes papete?
ја сам игро кеца на севиљу, шта? па мора и тај атлетико једну да пукне у гостима!
fali sevilji pun kurac igraca.
Kako igra zvezda? Jel gleda neko?
Jedan kretenski, čisto da vidim koliko sam pao sutra ujutru:
Klivlend - Toronto preko
Hjuston - Milvoki preko
Juta - Atlanta ispod
Portland - Denver preko
Oklahoma - Nju Orleans preko
Moja jedina preporuka bi vam bila Portland i Denver preko 206.5. Mislim da dolazi k'o iz pičke.
Kako igra zvezda? Jel gleda neko?
довољно очајно да ме само она сјебе на тикету, поред (за сад) пеесвеа, штутгарта, динама... аукурац.
blejce, zasto denver plus? meni je to minus, prevelika granica.
Memfis 1
Oklahoma >
San Antonio >
Denver 2
Kvota 15 i aupičku materinu.
Ma kakvi prevelika, si lud tebra? Denver je jako efikasan, a i Portland zna da bude.
то турцииииииии! како намештају отворено и курвински, јеб'оимпасматерустабаш.
доста је било. у целом фебруару нисам убо тикет. у огромном сам минусу за моје услове. не играм више.
последњи савет, гађајте рома - ђенова 2, квота 5, могуће да имају договор.
Ma kakvi, Blejce, po meni je to minus. Jeste Denver efikasan, ali Portland :))
Aj videćemo.
повлачим реч.
играм кладионицу још овог викенда, гађам тикет од 500 динара и 500 динара на ђенову двојку. онда батаљујем и више јој се не враћам.
hahahahahahah
Fenerbahce 1-2
da li je moguce ovo?
говнари бре најсмрдљивији, невероватно колико су безобразни. играли прошлу из 2-1, сад 1-2. кад игра галатасарај да и њи' гађамо контра прелаз?
а ја се к'о за курац ухватим на једном тикету за звезду из кеца, на другом на фенербахче мртви јебем ти и красића и соуа и кајта и све у курац.
jeste acokg, obicno to tako ide...a onda fazon...pu kolka ponuda daj da odigram nesto da pratim
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1565-6991940-1061
Evo fejse, rekao sam da nece Sevilja dobiti. Ja odigrao ovo za 500, povraca mi se kad sam video kako su svabe zavrsile, neka me mucnina uhvatila.
Jutros ja govorio
Al' kurčina, ubo sam pogrešan prelaz hahahaha
majku tursku sulejmansku