лоло на минут и по до краја при рез 20 17 за бросе уплатим ко сиса најгора 20 дингера чисто из спрдње лололо, да реал добија четвртину. квота 5. и добијем 80 кинти ЛОЛО
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Bogme sam fino pogodio ovu nasu ligu, samo 2 omasio. :) Ima da napravim svoj sajt i da dajem predloge iskljucivo za srpsku ligu i da se oparim! HA!
EDIT: Jos Rad metnuo u 89om... :/ Ali i Kula, ali sam to razmisljao izmedju 1 i 3+, oba su dosla...
повлачим реч.
играм кладионицу још овог викенда, гађам тикет од 500 динара и 500 динара на ђенову двојку. онда батаљујем и више јој се не враћам.
Ти си мени најјачи с овим причама :D
bvdlga ti nisi batalio kladionu?
Jesam, ne igram, evo danas dan sedamnaesti ! Ovo sam prognozirao samo, da vidim kako mi ide...
fino... :D
Evo ZICERA za danas Indiana-LA Clipersi 2 2,10 (Indiani suspendovan Hibert za ovu tekmu)
........
Cikago-Phila 1 1,35
Lejkersi-Minesota h2 11,5 1,85
............................
Caja-Makabi 1 1,6
Da, da, odlična kvota na Kliperse. Rekoh ja da će lagano otići preko Portland i Denver...
sasvim realno je da danas Sijena dobije Fener sa barem 7 razlike. Kvota je naravno 1.85, dok obican kec ne bi smeo da izostane, a kvota je 1.4
Сијена иде у +
156,5 граница
Мене занима да ли ће Ливерпул да угази Вигана у гостима у суботу?
ја мислим да оће и то из прелаза 2-2 :)
па да су отишли лагано и нису баш лоло, граница била 209.5 а било 210 поена :Д
bilo 217 :) u pravu si bio blejce :) jebiga, taj portland je tolko nepredvidiv da ono...
а да, ја истриповао да било 109 101 за денвер. грешка
Nocas Klipsi dvojcina ko kuca Vere Matovic!
Na Minesotu je kvota 6, može da se pokuša, Lejkersi su raspad.
Naval blokiran u celom Nisu 2-1.
moze se probati minesota 2, svakako... :D
лоло на минут и по до краја при рез 20 17 за бросе уплатим ко сиса најгора 20 дингера чисто из спрдње лололо, да реал добија четвртину. квота 5. и добијем 80 кинти ЛОЛО
џанкара колко си сигуран у макаби?