Кладионица

1. Сте ми бобани ? добија Реал сутра шта вам је.

2. odigracu man- real

2:1
    1:0
    1:2
    na tri tiketa i svuda po jedan enbiej

3. ја сам играо двојку на манчестер и у мадриду кад је игро, и замало је дошла, шта су све измашили добро ми није било, тако да нисам луд да сад капирам да ће доћи двојка. Манчестер добива и ја сам убеђен у то.. и то фазон 87. минут 2 1 ПЕРСИ!

4. brate boli me ko ce pobediti samo da dobijem pare!!!

5. Da be, da... Gledam i ja sad, odavno im nije došlo 0-2. Ma ko ga jebe, samo tačan rezultat, 100 dindži i ćao. Jebem ti studentski život, sve sam pare spičkao.

EDIT: Mrtvi Persi kad je promašio prazan gol, samo sam njegov gol čekao za 4,5 'iljada. pešovan

6. neko je meto jedan sajt neke kladionice gde se vidi koji tipovi su najvise uplaceni, zna neko?

7. Kontam da bacim na Borusiju nul do dva,hendikep na juve,i tacan rezultat junajteda 2 1 sa sto kinti. Dok sam u srbiji ,jebem mocarta

8. Maloletnik Premier.
    Zna li ko ima li u sportingu ili premieru tacan rezultat?

9. Ali sportingu i premjeru iz cg

10. maloletnice, oddsfair.net

11. Momci,posto mi je brat poceo igrati kladionicu ( o mom trosku ) sa cetrnes godina,delte mu savete da se ne obruka:)

12. ma ja cu mu dat moj profil da koristi,da se ne muci. Uglavnom,ako se pojavi sa nekim debilnim tiketom da znate da je on:)

13. Може сутра Дортмунд из икса ?

14. nouver ja racunam na to. Tu je najsigurnije ki1Vpp1

15. капирам да ће бити полувреме 0-0 или 1-1 и онда ће Дортмунд да их угази у другом, типа 2-1 ,3-1

16. Moj predlog za večeras je Velez - San Martin:
    Kec ko vrata.
    Obrazloženje:
    Velez ih je u poslednja dva susreta kao gost razbio rezultatima: 0:3, 1:3, a šta će tek da im uradi kao domaćin!
    Drugo, Velez je poslednje dve tekme izgubio od Lanusa i Indepedentea, koji slove za dobre ekipe, pa mu se može i oprostiti.
    Ovu neće propustiti da dobije jer nije lud.
    Naravno, kladionice su zatvorene, ali ko ima keša na lajvu neka stavi milion dinara.
    Kvota u Mozzartu je 1.55
    Good luck.

Post Skriptum: Ja sam već stavio 1265 dinara, kolko sam i imao.

17. Ko ima onlajn racun MILWOKI-UTAH PH1.....Al Jefferson OUT,Milsap upitan,hendikep ko iz picke!

18. Izadjoh lepe pare juce i danas.
    Za sutra
    Manch Utd. - Real Madrid gg3+
    Dortmund - Shakhtar 1

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.