Кладионица

1. hahahahahah dzanki jebote kolko imas ti godina?

2. jedan aplauz za doi koja ima brejk sanse 0/ 8 i voegele koja ima 39% osvojenih poena na 1. servis i 2/7 brejk sansi i ne koristi 2. servis jebeni

3. Dzanki bem te usta kolko godina imas

4. idemoooo glupavi Siti iz x-2

5. Шека који ти је, Реал добија сутра

6. Mančester - Real 0-2, može i 0-1.

7. lolo sheka, 17, sto? :D 95' godiste

8. E, dobra je ona igra u mocartu, ili prvo ili drugo poluvreme (ki1Vpp1 valjda), uzedoh neke fine parice sinoć na njoj.

9. dobra stvarno, opraviću jedan sutra da probam :D

10. NEKA JEBENA VOEGELE UZME JEDAN JEBENI GEM NA SVOJ JEBENI SERVIS, JEL TOLKO JEBENO TESKO ILI SI SAMO JEBENI HENDIKEP SA JEBENOM KVADRIPLEGIJOM?

EDIT: KAD MOZE OVA AMERIKANKA STO JE 300 I NEKA NA SVETU MOZES VALJDA I TI KOJA SI JEBENO 71. NA SVETU

11. koji rezultat sutra man-real?

12. Jebo me u dupe, fejzbuče, i ja sam to isto hteo da napišem!

13. толко ће и да буде. јер ја кад кажем на теми тачан резултат оно буде. два пута сам до сад остављао тачне резултате, и оба пута нисам стиго додиграм ал овај пут ћу ово да испратим.

14. Mislim da stavim to i 0-2 na Dortmund, ša misliš?

15. i ja sa sto kinti ako prodje izlajkujem te eto!

16. Fejže ne budi lenj,okreni stranu i vidi moje tacne rezultate.

17. ух немци крљају ко луди, немам појма, стави на једном тикету за 100 кинти 2:1 манчестер, 0-2 деортмунд, а на другом 2:1 манчестер а 3+ дортмунд :) и добар си на oвом 0-2 2100, а на 3+ 1700... то би ја урадио :)

18. ау што сви имамо тај резултат у глави :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.