Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
E jesam sreće kurate https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1420-7181194-1179
Ау моћни Тони Пјулис како убацује, ко врапчету у кљун.
Ау Николасе брате, два икса на баскету и ове мизерне квоте :S
Ужасни резултати ужасни.
Pao sam samo na gradjane bedne.
IDUKURAC UBO TAČAN REZULTAT NA EL KLASIKO!!!! Al sjeba CSKA protiv Krasnodara.
Pazte tiket:
BARSA-REAL TR1-2
SITI-SANDERLEND GG
EVERTON-PALAS GG
PAOK-OLIMPIJAKOS 1
BAZEL-CIRIH GG3+
BRIŽ-GENK 1
Mnogo para sam mogo dobit' al jebiga.
EDIT: Iz zezanja odigrao. :D
Haha najvise minuta imaju redom
Andric
Gagic
Dalo
Bezbradica
Sutnuli smo 11 trojki i pogodili 5. I pored toga postigli 101 poen. Sad je ocigledno da je razlika izmedju ABA lige i nase ogromna i da sad bukvalno nema nazad ako nam je interes kosarke u prvom planu.
MUSLI JEBENO 8/8 sa bacanja
a Gasic drka na Gagulu, redovno mu ovaj najvise igra.
EDIT: Andric 3/3 trojke, Bogdan 0/3. Jbt ovo moze da se stavi na onu temu U PARALELNOM UNIVERZUMU,
I da, ocekivano sirimo roster, dovoljno je da imamo igrace koji mogu da odmene ove glavne pa makar i na po 3 minuta svaki. Bitna je duzina rostera mnogo, pogotovo na F4 gde se igra skoro dan za dan, a o finalnoj seriji da ne pricam
EDIT: promasio sam temu lolo
ja gledam koji kurac haha
u meridjanu sa promasenim tiketima od soma dindzi moze nalog da se otvori.dobije se tih soma dindzi na nalogu.ne znam da li je to samo za one koji prvi put otvaraju.nemaju u svakom objektu(da se tako izrazim),raspitajte se.nadjite nekog zagrizenog da vam da propali tiket/tikete.
Jesi siguran? Ja sam ranije igrao stalno u meridianu, ranije nije bilo. Posto sam grunuo 2 soma juce, dobio neki kes, pa aj da pokusam, i promasio sve 4 tekme. XD
jesam.ja sam juce napravio :) idi do prvog,pa pitaj gde moze.u ns moze na 2 mesta.nisam siguran da li moze ako vec imas nalog.znam da moze sigurno ako nemas.mada,ja juce kada sam bio,dao liku promasen tiket od soma i on hoce da mi prebaci pare na racun.nisam obracao paznju sta radi,pa me on na kraju pita da li uopste imam otvoren racun.tako da mislim da moze i ako imas vec nalog.i za 8.mart su delili soma dindzi.doduse,zenama,al posaljes ribu,kevu,babu,tetku,koga vec, samo da je zensko sa licnom kartom i otvori nalog koji ti koristis. :) dobro,to je bilo samo tada,al mislim da ovo vredi do kraja svetskog.i nemoj da odma stavis sve pare na neku manju kvotu jer se taj bonus od soma ne obracunava u dobitku.npr.stavis soma na kvotu 1,5,dodje ti to,mozes samo 500 da dignes,a ovih soma vise nema.videces(ako nemas vec nalog)kes racun i bonus racun.kes mozes da dizes, a bonus ne.
Gađajte kec na Rad danas. Spartak neće izgubiti, a postoji mogućnost da Voša pusti Slobodu.
posto sam,jelte,veliki strucnjak za nize danske lige :D bronshoj ima 5 uzastopnih pobeda i domacin je vejle-u i kapiram da je bronshoj u formi i da ce ih dobiti.nista pametno nisam nasao u ovo vreme.nije ni ovo.mozda i ne postoji.izmislile kladionice timove.
rekoh ja da će real da dobije
realolaoaoaoaoaooaoaoaoaoao
skoro puta 3 kvota bila
Pingvine ubo sam tačan rezultat na to! Ja jebem! :)
Приметио сам да чешће погађам неке веће квоте него оне ситне. Рецимо синоћ сам погодио Салцбург из икс у два, и још пар текми са квотом преко два, а пао на неке глупости.
jesi bio sirotinja pa vezao sa još nekim parovima?
A vidim, sjeba te CSKA, jebiga, ko da nisi ni ubo onda. :/
ja sam ubo tiket na singlu :)
Јеботе, фудбал за данас скоро све квоте око 2, ништа оно 1.10, 1.15. Шта ће Џанкела данас да игра, баш се бринем. :)
Evroligu. Kad smo vec kod toga dajte neki predlog za kosarku. Ja igrao za pesto standard, protiv siona, cukaricki i zvezdu( izbegavam zvezdu da igram jer mi maler kad god je igram oni sjebu al danas sam morao).
Budu li izgubili gledaj de ćeš :)
Ma gazimo turke sa bar dva nula prvo poluvreme.