Кладионица

1. Nema na cemu brate Papete :) Nadam se da si finu kintu uzeo.

2. Da najavim jebanje z vikend

3. zamalo clean sheet (u ovom slucaju klin tiket), jedna 2:1 samo jbg

4. ПАЖЊА, ПАЖЊАА !!!

Пре неко вече сам сањао тачан резултат на утакмици Каен - Лил и он је гласио 0 : 0

ПАЖЊА, ПАЖЊАА !!!

Захвалићете ми после текме и уједно послати проценат...

Иначе сам ја малопре скроз заборавио на то, те сам одиграо двојку :(

5. svi trpaju pare na macva - bsk 1...izgleda namesteno

6. ipak da ne zurimo...moracu da se informisem jos malo oko te tekme

7. JEBEMO KLADIONICAU OD SUTRAU!

8. Надам се, данас падох на 4 комада...

9. Slazem se sa Gazimudom!

10. ja sam odmarao, skupljao kintu i od sutra jebem snazno sa ulozima od 50 i 100 dinara

11. Ja cu pokusati da jebem sa sistemom kao prosle sezone poz

12. Evo vam jedna insajd informacija. Labudjani sutra pobedjuju tako sto ce da izgube. I to glat.

13. ПАЖЊА, ПАЖЊАА !!!

Пре неко вече сам сањао тачан резултат на утакмици Каен - Лил и он је гласио 0 : 0

ПАЖЊА, ПАЖЊАА !!!

Захвалићете ми после текме и уједно послати проценат...

Иначе сам ја малопре скроз заборавио на то, те сам одиграо двојку :(

Пих, за мало...
    Питам се где грешим

14. Jebemo snazno Mocarta sa igranjem singla na Everton. Kvota 2.40 !

15. pa posto labudjani ne umeju da izgube, tj oni pobedjuju i kad izgube, oni su odlucili da ce danas da pobede tako sto ce da izgube. Dakle mancesta se vraca na staze slave i uspeha,

16. Odlična kvota na vojvodinu s obzirom na to kako su igrali protiv ofke, i dobra kvota na everton tm22+&gg, kvota iznad 5, eto para. I kec na čukarički i imate 'leba za mesec dana.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.