Кладионица

1. Ово је мој избор утакмица за сутра, за играње фиксева. Подељени у 4 групе на основу вероватноће да долазе по мојим критеријумима, 1 је најсигурније 2 мање и тако даље. Сад само треба да се пробере, а ја не тражим много, само 4000 и мало јутарње росе...

http://i.imgur.com/YRIkkqx.png

2. i tun burazer ga metne u 90. haahhahahahah

3. MOŽEŠ DA MI GA PUŠIŠ LESTERE, LESTEREEE, LESTEREEEE EEE EEEE EEE

http://oi58.tinypic.com/cj1c8.jpg

4. Ne pamtim bolji dan za kladioničare, odavno nije bilo ovako. Jes' da nisam nešto profitirao, jer sam igrao k'o pička tikete (jedan sa kvotom 2 a četiri para na njemu, ostali sa kvotom ne većom od 7-10), al' sam zabo nešto konačno danas, a po rezultatima deluje baš lepo, sem bešiktaša, kojeg preskačem odavno, bazela i još par favorita, sve ostalo pod konac.

Sutra napoli, salcburg, inter, milan i standard, na ostalo ne vredi bacati pare.

5. Sta dobro jebem ti lebac usra mi olimpijakos tiket sa 15 tekmi, ne moze covek posteno ni petiljada duzme mocartu

6. pogle moje gliste jebem joj kolje grabovo, pu

7. Редом, дортмунд 3+, бајерн 2, мехенгладбах 2, челзи 1, сити 2, манчестер 1, саутемптон 1, реал 2, барселона 1, бенфика 2, рома 1, јувентус 2, не знам је л' било шта... и на ово и оне нешто несигурније, лил, атлетико, ајакс, вофзбург, андерлехт... 'де ћеш више јбг.
    још су у комбинацијама дошли феноменално, манчестер даје два и прима један, сити 2 и 3+, бајерн 2 и 2-3, лил сигурна победа, све како треба јбг. мене изненадио базел на једном, и имао сам и гг на атлетико мадрид на том истом, нисам очекивао да атлетико тако отресе севиљу.

а и ти јбг, ухватиш се олимпијакоса који ем игра ван караискакија, ем има ЛШ сад, ем им се јебе јер могу да отресу свакога као пичку у тој лиги кад 'оће, ем игра са атромитосом који је зајебанија екипа у том првенству. и поврх свега скочила квота на њих са 1.55-1.6 на 1.9. па јеби га у уста.

понављам, сутра наполи 2 (или бенитез остаје без клупе, а опет, много ће више он да изгуби од мене), кец на захуктали интер, кец на стандард лијеж и икс два на салцбург, три пораза за редом има јеб'о им пас матер, кренуће. ја ћу и чисту двојку да метнем, а милан би коначно могао да добије без примљеног гола.

8. previše dugačko nisam pročito

9. Зајебаво се за стотку и уфатио 2 тисуће...
    Волсбург 1
    Лил 1
    Базел 1
    Сити 2
    Атлетико 1
    Рома 1
    ЦСКА 2

А обориле ме 2 на овако леп тикет
    Грасхоперс 1-1и12+
    Бенфика 2иТ22+
    Атлетико 1-1и12+
    Андерлехт 2и3+
    Рома H1

Цврчци и Андерлехт ме сјебаше, 17 тисућа на 50 кинти, чисто из разоноде саставио тикет, и јеби га... БИЋЕ БОЉЕ ИДУЋИ ПУТ!!!111

10. ЛОЛ гле стварно...:Д
    Ја глед'о Грасхоперс, нисам лепо погледао.... ахаха, е јесам малер, јебо ме курац... страшно...

11. Ja primetio čim si okačio jer sam pao na bazel na nekom tiketu, al' reko' neću da ti rušim sneška, mada sam mislio da si pogrešio dok si kucao ovde. Jebiga, bedak, mogu da zamislim osećaj sad, hah.

12. Навикао сам, јепка, не море ништа да ме смори као што ме летос сморила Обала Слоноваче јебена против Грка... Чекао сам њихов пролаз групе за 75 000, а одговарала ми победа Слоноваче или нерешено, а сви знате шта се десило у деведеспетом минуту тадЕ...:3

13. Pa ja stvarno pojma jebeno nemam dokle više.
    Ali najjače od jebeno svega je što me je retardirani ortak dovukao do jebene kladionice da odigram na šugavi Šalke u lajvu i lik me ubeđuje da će kvota biti minimum 2.5, a bio 75. minut. Jebem ti ćivot da ti jebem i toliko retardirane osobe.
    I odigram ja naravno na jebeni Norič x. I kako to već biva, kako sam jebeno kročio u sobu, likovi magično daju 2 jebena gola za 2 jebena minuta! Pa ja stvarno ne znam koji sam ja kurac u svom ćivotu napravio da ovo jebeno zaslužim. Tačno ću danas da munem jebenih 100 jevreja na neko sranje i sve u pičku materinu.
    Cukeru, ako će ti biti lakše, ja sam jednomad pao za 9 somova na kvoti 1.05. I to en jebeni bi ej.
    Fala za savete Coa, prepisujem nešto od toga garant.
    Ovo razmišljam da odigram:
    VBA - Brnli 1x
    Ćezena - Milan x2
    Đenova - Sampdorija 1x
    Sasuolo - Napoli x2
    Hamburg - Ajntraht 1x
    Nant - Lion x2.
    Jebote, od svih ovih tekmi, samo mi je tu Milan čista dvojka, možda još i Napoli, ovo ostalo sve iksevi.

14. ja sam opalio hendikep na napoli kvota 3 jebote pa sta bude, inter isto h1, vba 0-2 , valensija x2 (odlicna kvota!) i fjorentina PiK x kvota mislim da je 24

15. Ovde su mutna posla, probajte 2 na Kuban. Još 25 minuta se igra. https://www.mozzartbet.com/sr/live-bet#1527350

16. JEBEM TI INTER MRTVI U PIČKU DA TI JEbeM MARŠ JMRAOPRWWWWWWWWWwpomrQMOPRQmopmopqopm

17. Ма феноменални интер јебем му семе

18. Видић пропо.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.