Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
bjelica usao u plus
U Maxbetu i dalje drže na 2.05
Jwbwm ti kosovarčino majku maloumnu
a dobro u socceru je 1.9 1.5 hendikep isti kurac
kako me iznervirao volters majmuncina, soma na adamsa, gibsona i vejda i terajte se u kurac
na oba tiketa me jebe po jedan, na jednom volters majmuncina a na drugom simon kapiten SOMI STO NISI REKAO DA OCES DA GA IGRAS DA GA OBIDJEM??
DALI SMO JEBENA 2 POENA ZA 5 MINUTA ALOOOO BREEEEE
vracaj simona radonja u usta te jebem
evo ga simon ajmo kosovcu celavi odapni dve
guramo sve na centre a kaba se isprimao ko majmun aj bre daj simonu da da 4 poena jebena nemojte me jebati pls TI SI NAS KAPITEN SIMONEEEE SIMONEEEEE
Ma doći će ćopavac sve mu jebem, čekam ih 17.5+, zaleteo sam se ko majmun
a daj ga simone jebem mu lebac
a doci ce kurac sad promasio trojku a sve na kuzmica ide jbg
ajde produzetak jbg xddd
ili 3+1 simona ajmo simone frskeee
sta kaze admir?
poslacu ti posle brt da se smijes malo xd
obavezno xd
ajde produzetak jebeni uterao bi simon to u produzetku sigurno a mozda i volters pa da bude poigravanja duplog
ajde produzetak jebeni uterao bi simon to u produzetku sigurno a mozda i volters pa da bude poigravanja duplog