Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Gazimudo aj stavi tiket taj NBA
Klipsi-Memfis ispod poeni
Fila-Majami h1
Poklončina od kvote vam je Golden Stejt i Detroit preko poena. Mislio sam da opet stavim 500 kinti, ali neću, možda ne dođe, mamu im jebem. Plaši me da Detroit ne da malo poena, ali mislim da neće i da će to ući lagano. Možda posle bacim još koju tekmu, sad me mrzi. :D
S' ti siguran u ovo što pišeš?
Evo Deranje, ostavljam ti oba.
A drugi je:
BOS(-6.5) - TOR H1
DEN - NY DOMACIN PP 54,5 VISE
GS (-6.5)- DET PPH1
HOU (-6.5)- PHOENIX PPH1
IND - MIN GOST 86,5 VISE
LAC - MEM 187,5 VISE
OKL - UTAH DOMACIN PP 53,5 VISE
PHI - MIA(-5.5) PPH2
SAC - CHI(-5.5) H2
WAS (-1) - MIL H2
Naglasavam da NBA ne pratim, smatram ga cirkusom, i ovo je "analizirano" tako sto sam pogledao tabelu i eventualno kod nekih prethodnih 5 susreta i medjusobne duele.
PA to znaci da ih Miami nece dobiti sa vise od 11,12 poena razlike (ili koliki je vec hendikep)
@Chavez siguran sam u ovo
Klipersi-Memfis 1
Denver-NY 1
OKC-Juta 1
Boston Toronto 1
Mislim da ce Fila puci manje od 9 razlike.
@Blejk mislim da Golden State-Det ide manje poena nocas
@Gazim najvise mi se svidja Okc-Uta preko pp i Phi-Mia
Trenutno sam u jako velikom kanalu sto se kladionice tice.
Uzeh neke rendom timove čisto da okušam sreću sa golovima..ali koje su šanse da odaberem sve četiri sa nula nula jbt.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-1776013-1065
Ортак синоћ одиграо тр 1-1 на Шакле, водећи се логиком да морају бити продужеци на једној од утакмица. Наравно да не морају, али постоје неке шансе, могло би да се деси, па сам одиграо Малага - Порто тр 1-0 и Бајерн из кеца у кец. На 50 кинти, добитак 870.
Бајерн 1-1, Малага Порто Х
Malaga kECINA BRE!
Sjeba me York juce, nanu im njihovu
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1599-6945571-1065
Ja ne znam da li sam nekad prosao kladzu ako ne racunam vikend, mislim da nisam.
Да ниси ставио те квоте преко 1.15 сигурно би добио.
Mereš li obrazložiti? :) Ja, iskreno, jedino mislim da tu može Detroit da zajebe stvar, a GS će svakako dati dosta poena.
Detroitu izgleda ne igra Knight i dozvoljava 100p po tekmi...Golden state je u zadnje 4 tekme sve doslo ispod poeni....
arsenal x2
malaga ppx za 1000
екекек малага кад обара Хпп она то ради са стилом, од 40. до 45. минута :)
иначе и ја сам пао то, и бајерн 2+пп јбга, кад од трећег најмртвија утакмица икада
Znači, ipak sam ja dobro odradio što nisam odigrao? :D Mada ne mora da znači. To je bre čista lutrija. Može ti nekad pomoći statistika i to praćenje, k'o što ja mislim da je meni sinoć pomoglo, ali ne može uvek.
jebem I'm majki
da I'm majku jebem jako