Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
De se igra taj turnir, Džanki, u Pajsijevićima?
Monterej. Sto, nema u Mozzartu?
Ova ju je vec dobila pre pola godine. Ova sto treba da izgubi.
Odigrao Bajern X-1 i PsŽ GG
Opusteno :) valjda poznajem ja tenis :) samo trpajte..
edit: Papete, h2h je nebitan, ne gledaj to nikad.
Barsa iks u iks
Bajern kec i dva do tri
E da
Barsa gg
Bajern kec
Dortmun gg
real kec i trip lus
Odigrao sam:
PSG- GG
Bajern - Tm 1 2+
Za 500 din. pa šta bude.
Koja je kvota Ljakse?
edit: Kad pročitam šta sam napisao, ispada kao da te prozivam..menjaj nik. :)
PSG - 1.75
Bajern - 1.72
Nisam skontao kad pocinje ova Dzankijeva teniserka, tako a nisam stigao da odigram. A nema je na lajvu
Uzivo na Gavrilovu 4.20...valjda probati.
Pocela u 20:25, gubi 4-5 i servira Mrdeza za set.
Pa naravno daj e nema, kad Mozzartov lajv ima 2 tekme heeh....bedno
ПСЖ уштоповао Барсу, дођу до 30м од гола и не знају шта ће са лоптом.
Čekam Bajern - Juve x za 6500 na 30 kinti. Jebem im mater cigansku žabarsku, primili ga u 1. minutu jebote. Kačim tiket posle. Bruka šta je sve ušlo.
Izvinjavam se za Gavrilovu...jebote....pa ona je bar 2 puta bolja od ove Mrdeze jebene....nadam se da niste isli na jak ulog....a ovo je namestaljka, drugacije nikako....kao da federer pukne od jebenog monaka...
Blake Griffin, 2:0 za Bajern iz ofsajda.
http://img834.imageshack.us/img834/8384/dobitno.png Slabo se snalazim, koliki mi je dobitak, uplatio sam 600 dinara. Prošao je i poslednji tip.
Sve si prepisao od Lava LOL
2800 ti je dobitak ako sam dobro preracuno