Кладионица

1. Kod mene +30.5 na Geisen ponuda. Da pucam na njih keca, nema šanse toliko da izgube, a?

2. Ipak sam se preodmislio igram ovo:

Giesen(+16.5) - Oldenburg ppH2 , kvota 1.8
    Bremerhaven(+3.5) - Brose ppH2 , kvota 1.8
    Al Hilal - Al Ain GG kvota 1.7 (kad pogledam ove teroriste oni igraju neke tekme gg4+)
    Ivanovic(-1.5) - Petkovic H2 kvota 1.75 (petkoraci moj ima da penetrira u vaginu njanjavoj, dok ja budem bacao majmuna u nesvest na dve teniserke sa kojima bih najvise voleo da seksualno opstim istovremeno)

Ukupna kvota 9.6. To djuskam za 200 kinti.

3. Za 200 igram:
    Giesen ( ubedio me Gazimudo)
    Golden Stejt (igrao sam i prosli put, doslo je. Sad im jos Lee ne igra kako kaze Deranje)
    Bajern (navijacki)

1500 i neki dinar izlaz. Taman.

4. Žajče šta je pv?Poluvreme?

5. pv2 - pada vise drugo.

6. E, jebiga, Gazimudo! Čovek reče da ne postoji ponuda za Geisen u Mocartu, što sam upravo i proverio. Pošto na avansu imam ravno 500 din, i to upravo na Mocart nalogu, moraću da nađem nešto drugo.
    Šteta.
    Kakvu lepu kvotu moram da odbacim, a ta tekma sa hendikepom mi deluje 100% sigurna. No, nema veze, iskrsnuće već nešto.

7. Ja odigrah da pratim nesto danas, a i valjao bi neki plusic sutra za Stosur..

Babos - Bertens 2
    Herbert - Clezar 2
    Pfizenmaier - Petrova 2

Ulog 900
    Dobitak 2000

8. Тијанић говнар не пушта пренос вечерас ? Набијем га на курац, нек баци неко стрим неки квалитетан овде кад почне.

9. Mozda se desi da NY razjebe Bostona i to dvocifrenom razlikom...

10. Jel pv isto što i vg?

11. Kru gg, Bajern gg, Brešin 1, Altrinham gg3+...kvota 8.23

Deranje, šta misliš za Majami, više, manje, hendikep 1 ?

12. Šomi imaš na Utakmica.rs uvek link, ja gledam tamo.

13. Altrinham - Halifax 7+, kvota 18. Ja ću da probam sa 200 din, čisto da mi ne bude krivo ako dodje a ja ne odigram. Pogledajte njihove medjusobne duele i sve će vam biti jasno. Pljušte golovi kao na traci, a i ove sezone obe ekipe su dosta efikasne.

14. E da, mrzi me da vam prepisujem sve predloge,pa koga zanima nek skokne na stranicu..

15. Shomy23
    Kru gg, Bajern gg, Brešin 1, Altrinham gg3+...kvota 8.23

Bresin ti je bez 5 igraca standardnih, ukljucujuci i prvog golmana.

16. Rešio sam:
    Odigraću Miami Heat - Milwaukee Bucks - ki 1 (-14.5)
    i New York Knicks - Boston Celtics - up> 185.5

17. Gazi daj link te stranice.
    Šomi koja to liga?

18. Klikni na moj profil, pa imas tamo.

19. http://oi36.tinypic.com/2im6m4j.jpg
    Kapfenberg jer su mi nešto moćni, lol
    Bajern navijački
    Millwall uzeo od Zhajka
    i ove dve ubacio jer mi Kapfenberg traži minimalno 5 tekmi na tiketu(mamu im kladioničarsku).
    Kvota:
    13.61

20. @Somi Mozda bi najbolje za Majami trebalo igrati dodatni hendikep 11p....PP mi je nesigurno posto oni obicno podivljaju u 3. cetvrtini....

Denver-GS ili kec, ili gdup manje, doh 1

NY-Boston iako svi favorizuju Boston da pokrije hendikep, mislim da ce ih veceras NY razvaliti...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.