Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ahhahahhahahahaah
Neki kontra tiket za večeras
Hjuston 1
Indijana 2
auuu thilmo... :D
Papete? :D
Ма опуштено, нема шансе да Астон вила и Сандерленд заврше са ГГ :)
ASTON VILA SANDERLEND
1:1
au thlimo...ulog?
za minut 2 gola lol
Ма није битан улог, не могу да верујем да задња три тикета падам на нешто што се правим паметан. У суботу везах 5 сигурица све кечеви и онда пред уплату допишем 3+ на Порто, и ту буде 2:0. Сад одем да уплатим 5 утакмица ГГ и једну променим на 0-2 гола. Који ли ме то ђаво тера да радим ја не знам.
А сад да погледам како је ишао рез на овој што сам пао BRNO OSTRAVA, убеђен сам да је пао гол у неким задњим минутама.
87min M. Škoda
Danas otišao kod drugara mog i nismo znali šta da radimo pa odlučili da napravimo neki tiket pa da gledamo tekme. Pošto se on u fudbal razume k'o novinari kurira u novinarsvo ja sam sastavio tiket.
Presrećan sam jer sam opet ubo utakmicu iz prelaza, ali i da se stidim svog znanja pošto sam Aston Vilu odigrao X. Evo celog Tiketa
Aston Vila - Sanderlend X
Betis La Korunja X2
Da nisam pička sad bih imala para, a ne samo sedam i po ojra. Al dobro, krenuh od pola ojra, moglo je biti i gore.
http://www.dodaj.rs/f/1E/KK/ziu5oQb/3.png
Bila bi muškarac.
Elem, biješe ovo zanimljiv dan, malo je reć.
Ja bezveze mećala pola ojra na Benfiku, Helsinki i neke Rumune, čisto da stavim nešto i opet prođem. Će se samounijem jer ne stavljam više. :3
Kaj si ti mećao kad ti bi takko zanimljivo? :)
sele alal ti vera kad imas zivaca da igras tako...
20:45 Halifax-Guiseley X 3.30
ili 2-X 15.00
tako kažu, ako 'oće neko da proba nek' izvoli.
Jebga, dosada, a da sam imala love uplaćivala bih više, ovako se samo igram :)
Ja mećala dvojku na Dortmundža,
i
Real M. - Dortmund GG
Zvezda (vaterpolo) 1
i
Real M. - Dortmund GG
Barsa - Milan GG
Одиграх неки тенис, чисто да пратим резултате. Нити знам ко је ко, за неке играче први пут чујем, само сам квоте гледао ове " сигурније ".
http://www.dodaj.rs/f/n/CY/2yBxi08H/untitled.png
Pašćeš, NG je to, cenim da će biti 4:0. Dva gola Mesi, Vilja i Alba.
Aukurac, đe mi milan pade na pamet :) No, dajse ispravim:
Barsa - Bajern GG :)