Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Кад смо код малих квота, направио сам овај тикет и планирам да ставим 2000дин, ал нешто нисам сигуран, шта мислите?
Или ако неко има неки други предлог за сличну квоту, Медведићу?
Dortmund - M' gladbach
ki 1
1.38
Bayern - Leverkusen
ki 1
1.20
Malaga - Real Madrid
ki 2
1.23
Atl.Madrid - Espanyol
ki 1
1.30
Everton - Cardiff
ki 1
1.42
Укупно 3.76
Izbaci 2 posljednja para.
Онда је квота 2, за 2 црвене две и добитак. Па можда то и није лоше, не бити алав.
Mada realno zeznute su ti i te prve dvije. LOL
Ali probaj.
Ја бих избацио прве две.
Бајерн обезбедио титулу, а Леверкузен се бори за ЛШ или ЛЕ нисам сад сигуран, исто тако Менхенгладбах врло добра екипа а Дортмунд је склон киксевима. Шта знам, ти процени
Едит : Ипак се боре се да уђу у ЛШ без квалификација
Е баш ти хвала, сад тек читам тај задњи комент, а већ сам уплатио 2 хиљаде на оно горе, и избацио сам само Евертон, полакомио сам се у задњи час. :)
Realnija je kvota npr. na Federera 1,40 u super tipu nego li Dortmund ista kvota. Pa taj M'gladbach je čini mi se bio prošle ili pretprošle sezone u vrhu.
Federer tr 2:0
Ubacio 2000 čisto jer volim Federera a upo sam u pare na prijateljskim utakmicama.
Mogao bi Nole više da se namuči nego Federer, iako kvote ne govore tako. Baš ovdje ga je prije 2 godine Isner zaustavio, u SF.
Biće tu tri seta, Djoković nije davno igrao gore.
Vala jest. Sad mu ni ritern nije na zavidnom nivou. A večeras će mu to itekako trebati.
Blago Federeru, dobio malog s repićem. :)
ЈЕБЕНИ СИТИ ДОБИО ЦРВЕНИ
треба ми из икса у 2
Počeo sam da rokam tenis, sinoć sam uzeo 1850 na gulbis više gemova prvi set.
Za danas jedan dobitnicki:
Dortmund 1i3+
Bajern 1i3+
Piterboro 3+
Lil 1
Napredak 1
Jong Ajaks 3+
Atletiko 1
Kvota 18.
Prepisite, obogatite se :-)
ja napumpo ove nemce sve gg3+, nema gola.
tacnije verder gg3+
herta 13+
Jebem ti Dortmund, kao uplaćujem malo veću kintu na siguricu...
stutgart promasi penal
a golovi padaju tamo gde ne treba
Ovako za danas:
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1234-6759297-1170
Pezose je l' si ispratio Iznera?
nabodem 2+II sautemton, everton mi treba iz iksa, i lil