Кладионица

1. Singlirao Chievo sa 10 evra...

2. sta je sa labudjanima i evertonom, tekma dosadna ko 3 sarane

3. Čeka se drugo poluvrijeme 2+

Ajde Norvič,letite kanarinci!

4. Kako efikasno popodne. Na 5 što sam mislio 2+ prvo pao samo 1 gol. Dobro je.

5. одигро следеће

Свонси Х2
    Фулам 1
    Хадерсфилд Бирмингем ГГ
    Велинг Гримзби 2+пп
    Троја Лион 2

квота 32 код мене у клаџи.

Прошо Гримзби већ

6. Како мрзим овај хокеј. Одиграш кеца на неке фаворите, а они пуше 3:0 - Фарјештад мртви.

7. Jebem ti ja zivot. U sred sam ispitnog roka, i kazem sebi, danas popodne ces da gledas dobar fudbal,al ces onda ostati nocas do 4 da strebas.
    I tako ja odgledam dve utakmice 0:0..

8. Ево, овај је био за длаку.

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1584-7929606-1048

Макар је дошо онај Мидлзбро ГГ3+ за Вукајлијашки што предложих, ако ништа друго, да се не бламирам и ту. :)

9. Ja se izvinjavam za norvič a bio ubijedjen. Jebiga,jesam li vas dosta zajebo?

10. Jesi, vracaj nam pare lolololo

11. Данас сам уплатио један после 2-3 недеље апстиненције, па реко' да се похвалим:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1496-5617372-1048

12. Данас сам уплатио један после 2-3 недеље апстиненције

Bolje da smo svi danas apstinirali, kacmo nemači pojma.

13. Nismo mi krivi, klubovi su govna.

14. Чекам Реал 2&3+ за 4000, ставио 50 кинти чисто оно. Ова 2 ''озбиљнија'' ме обори јебени евертон (други пут за редом).

15. Норич-Њукасл 1 2.25
    Фулам-Виган 1 1.95
    Евертон-Свонси dp2+ 1.95
    Тројес-Лион 2 1.85
    Мидлзбро - Вотфорд ГГ 3+ 1.80
    Евертон - Свонси Х2 2.17

Хехе, вукајлијски тикет прошо 3 од 6. Не бих да се курчим ал Свонси сам изанализиро ојебо сам век.

Браво за лиона и мидзбро. А мртви фулам никад више нећу да играм јер ме је данас само он срушио.

Свонси Х2
    Фулам 1
    Хадерсфилд Бирмингем ГГ
    Велинг Гримзби 2+пп
    Троја Лион 2

16. Hoćemo neki Vuka tiket i za sutra, ili je bolje da se pauzira posle ovoga?

17. Ae i za sjutra,valja se ,oću da se ispravim lololo
    Al bacih i sebe,i dodjem u situaciju da čekam kijevo singl sa 10 evra da se vratim u igru

18. To Igokeice moja, to to to

19. ХОЋЕ ЛИ ЈЕБЕНИ РЕАЛ ДАТИ ВИШЕ ГОЛ!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.