Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Nzm Gazimudo po meni nece, nije mi se svidjao Efes ni prve sezone kad su poceli da ulazu dosta u tim, kad je trebao da postane "ozbiljnija" ekipa sa silnim pojacanjima. Mozda se desi f4 potpuno identican kao prosle sezone...
Monta Ellis preko poeni, probati Indianu nocas bas je dobra kvota igraju i WEST i Grejndzer...
Ubi Indijana Dalasa, lele. A Sakramento proso, rekoh ja da ce usrati glupi Finiks. Cousins ih natrpa, sto je i ocekivano jer su preeslabi pod kosem.
jebo vas nba da vas više jebo
Dajte ovu Euroljigu 'leba vam, juče pojedoh govno na onaj Efes, majku im spalim retardiranu.
Polako Chaveze...cekaj da se vide povrede...
Ja ću pikati ovako, iako se nešto ne razumem previše, ali čisto reda radi:
Siena 2 +p
Khimky 1 +p
Alba -p
Fenerbahče 2 +p
Jebiga, ne mogu da čekam do uveče, neću biti u mogućnosti da igram tad.
E sad mi objasni sta je to lolo
EDIT: oko 14-15 sati ce biti objavljene koje su konacne povrede, a koje GTD.
+p - više poena od ponudjene granice, -p manje.
:D
Ал си га излупао :)
Realno, ali juče je pro analiza zvana Efes prešla igricu, tako da..
Mene zajebao mrtvi Santos, decu mu jebem...
Očekivana 2 na Sakramento. Medijska pompa ubila Dalas... Ono izgubi Berdih od Gaskea? lolol
Predlozi za NBA..
Orlando - Washington 1 2.50
Boston - Atlanta 2 2.15
Cleveland - Philadelphia 2 1.75
Detroit - Toronto 1 2.15
Minnesota - Oklahoma 1 4.15 navijacki lolo moze i H1 (8.5)
Dallas - Chicago 1 1.65
KAd je neko poslednji put uspeo da pogodi 4 ili vise tekmi na jednom tiketu iz NBA?
Ja 2 večeri zaredom pao jednu, Kliperse pa Majami. A večeras može svašta biti, mislim da će OKC da dobije Minesotu. A i Klivlend Filadelfija će biti gusto...
Orlando - Washington 1 2.50
Boston - Atlanta 2 2.15
Cleveland - Philadelphia 2 1.75
Detroit - Toronto 1 2.15
Minnesota - Oklahoma 1 4.15 navijacki lolo moze i H1 (8.5)
Dallas - Chicago 1 1.65
Sve tako samo Detroit 2 :)
Ja pre otprilike dve nedelje, tiket na 20 dinara, 16 tekmi NBA lige, padam na jedan par, kvotu 1,30 :)
A cekao 32 'iljade
Ne znam...mozda premala kvota na Filu, na Boston je bila veca jebote...ovde bi trebalo bar 2 na FIlu. Minesotu sam izabrao kao iznenadjenje :) Pitanje kolko su ono, iznervirani zbog kradje :D Detroit bi trebalo sad da se vrati, ako ovima ne bude igrao bar jedan od Gay/Johnson...a Dalas nek spoji par tekmi majku mu...da se obriju i udju u plejof :D A Orlando, Wash ce biti desetkovan...tako da ce ovde mozda i pasti kvota na keca...videcemo uostalom, Washington je u gostima ocajan...
Znaci ne mozete 4 tekme da pogodite na tiketu i toliko zdusno igrate svaki dan taj cirkus?
Moji predlozi za EL veceras:
Himki - Kaha GOST manje od 74,5 1.85
Alba - Zalgiris 2 1.8
Fener - Olimpijakos 160,5 MANJE 1.7
Sijena - Barca 147,5 VISE 1.7
pratim te gazi valjda ces da ubodes jednom :D