Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Фин систем, али одиграо је 20 утакмица, треба то и погодити.
Nešto za sutra,fudbal recimo?
Nisam video gore uplate, pa dobro fino je ovo za 7 dana je u plusu 4000 hiljade nije ovo lose...mozda bi trebalo tenis sibati sa ovakvim nacinom igranja...
Ja vbih sutra stavio sve pare na Apolon, Radnicki, i Aragon. Nemam vise zivaca da se cimam...i nek ide civot..
Predrazinjo, probao sam ja tako da krenem sa 200 pa reko da doguram do jedno 10 000 :)
Pao sam kada sam bio na 900 i nekom dinaru. Cetvrti tiket :)
26.08.12 PRE M. Zaporozhye M. Donetsk (1 : 2)
17.04.11 PRE M. Donetsk M. Zaporozhye (0 : 1)
17.09.10 PRE M. Zaporozhye M. Donetsk (1 : 2)
13.03.10 PRE M. Zaporozhye M. Donetsk (3 : 2)
23.08.09 PRE M. Donetsk M. Zaporozhye (3 : 0)
23.05.09 PRE M. Zaporozhye M. Donetsk (2 : 1)
08.11.08 PRE M. Donetsk M. Zaporozhye (3 : 1)
Налетех на ово. Ако постоји неки договор онда би требала двојка да дође сада. Украјинци су то, малоуман народ. Квота на двојку је 7, вреди пробати бар на ситно.
Pa pazi, Puppet, ja sam prošli niz rsnuo isto tako nešto, gadjao sam recimo 3 i po hiljade, ali samo zato što sam bio alav. Prodje tiket za taj dan, ali ne zinulo dupe da igram i lajv, i stavim na onog nesrečnika što je vodio 1:0 u setovima i 3:1 u drugom protiv Berdiha na kvotu 1,3. I naravno dobije Berdih 2:1.
Naravno da sam mogao da padnem na bilo kom od ovih 8 tiketa, al rekoh šta sam sve probao, probaću i ovo.
Nisam pratio rezultate par dana. Jesi dobio i taj poslednji?
Jesam, prodjoše Ajndhoven i Monpelje.
Svaka cast.
Imas i PVT :)
Неки предлог за данас момчад?
Ја бих рекао Интер, без вајкања.
Већ постављах али да поставим поново, одличан сајт са свим лигама, резултатима гост-домаћин, броју голова и прелаза.
Ево и неког њиховог предлога за данас, па ако некоме користи нека проба.
http://www.ballhelper.com/meny/tip.php
Pisao sam juce,al evo danas zvanicne potvrde. Hendikep je mnogo veci nego sto sam mislio, tako da je po meni sigurnost znatno veca. Meni ide na tiket sigurno!
Partizan - Mega Vizura(+14.5) h2 1.85
Partizan bez Gordona (od sad pa na dalje), Lucica i Milosavljevica.
Da ga jebem, ovo su 3 od 5 najboljih igraca ove sezone. Posto sam grobar, ako me obori ovaj par, i nece mi biti nesto zao ,al cisto sumnjam da ce Partizan da dobije sa 15 i vise razlike
Bravo Džanki, ojeba Minesota.
Fala Bandi..
Predlozi za NBA..
Orlando - Washington 1 2.50
Boston - Atlanta 2 2.15
Cleveland - Philadelphia 2 1.75
Detroit - Toronto 1 2.15
Minnesota - Oklahoma 1 4.15 navijacki lolo moze i H1 (8.5)
3/5, Gay ipak igrao sinoc, a Boston osurio ove :)
BIlo lagano sinoć Majami 2 i više, zaboravih da vam ostavim a ja i tako nisam ništa igrao... Granica 190 bila.
Moja dva danasnja. Jedan Nefudbalski i jedan fudbalski.
http://upload.slike.com/slike/VWjC.png
http://upload.slike.com/slike/TyFOe.png
Za nijansu sam sigurniji za prolaz prvog,al oba mi deluju vrlo moguce.
Sto se tice prvog, Zgranuo sam se kad sam video da je kvota da Sarapova uzme set 1.9. Likusa plodi na turniru, nikad ga nije osvojila, a ne zaboravite da ona zivi tu. Tako da verujem da ce da ugazi serenu za sve pare. Pritom Serena se nudila i Cibulkovoj, a ni protiv ostalih nije blistala. Za jace tikete ili sistem moze i cista pobeda na Masu.
A sto se tice drugog tiketa. Lacio i Katanija mi deluju kao muljaci. Igrali od vajkada na podelu bodova. Nekoliko sezona 3 za 3. pa 3 sezone 4 za 4. E u prvom delu sezone sam ja dobro pukao gadjajuci X2, jer sam mislio da nastavljaju sa 4 za 4 da bi se izjednacili. Medjutim, dobije katanija, al zato ih Lacio oprlji u kupu. Mislim da danas vracaju to na 3 za 3, odnosno pobeda domacina.
Everton bez 4 prvotimca (felaini, pienar, jagielka, howard) pa na vaku kvotu sto da ne.
Na Malagu dupla sansa 1.9 protiv Valjecana? Sto da ne.
I za barcu nema potrebe trositi reci. Mesi juri neki rekord ako sam dobro video, tako da ocekujem da im glat munu po barem komad u oba poluvremena.
Zato sto joj nije uzela ni seta posljednje 4 godine. Omjer 11-2 u korist Serene.
Sjecam se prosle godine da je Cibulkova imala triler mec sa Azarenkom, namucila je kao mozda niko te sezone. Umije Cibulkova da zablista ponekad :))
Sharapova takodje nije blistala, gledala sam mec sa Errani, napravila je Marija nevjerovatnih 14 duplih servis gresaka!
Meni je pobjeda Serene neupitna, kvota 1,45 u top ponudi (bet live klad)
Pritom, Serena iduce sedmice brani titulu u Charlestonu, tako da mislim da se dize u formi.
Plus, ima sansu da se upise u istoriju sa 6 naslova u Majamiju, domaca publika, motiva na pretek.
Livingston - Dunfermline 1 1.3
Dunfermlajnu je ostalo 20ak igraca u klubu. Racunajuci prvi tim, rezerve i onaj U18 tim (tako sam procitao). Kvota nije bas neka.
Augsburg - Hanover 1 1.90
Hanoveru ne igra pun kurac igraca i u dosta losoj su formi. Augsburgu ovi bodovi trebaju kao 'leba. MOze se probati i 1X.
Trebao bi i Siti da dobije, ali su oni dosta smrdljivi i valjali su me 200 puta do sada.
Milvoki- Oklahoma 2
Finiks- Indiana 2
Atlanta- Orlando 1
Sakramento- Lejkersi up <215.5
Juta- Bruklin up >191.5
Filadelfija- Šarlot 1
Dalas- Čikago up >191.5
Golden Stejt- Portland 1