Кладионица

  1. Ja cu igrati, ne znam jos sta.

  2. Levski ispao od onog smrdljivog Pavlodara, a taj Pavlodar dočekuje kući Široki Brijeg sa primamljivom kvotom, 1, 70
    dal' da pokušam ... ?

  3. Čuo sam da je tu 99% siguran kec. Ja ću ga igrati pa šta bude.

  4. Dzanke, koliko vidim juce te je prodao i voljeni tenis. Tako da to nema veze sa sportom nego sa tim da mi nemamo pojma..

  5. Jes vala, sve doslo kontra.

  6. Sad ću vam ubaciti neke prijedloge sa neta pa skontajte. Ja umoran pa mi se nešto ne konta puno.

  7. 21:00 Slask (Pol) - Rudar (Mne) H1 (-1,5) 1,95

    Kao prvo krenucu od Rudara jer su to i zasluzili prosli su Miku iako su dali gol u finisu za prolazak ali nisu puno odusevili sa igrom to je bio evrogol ali ti se golovi ne daju svaki dan.Danas imaju mnogo tezek protivnika nego sto je Mika a da je Mika iskoristila svoje prilike Rudara ovde ne bi gledali nego Mika je krenula za 2 golom i to im se obilo od glavu.Slask je veoma dobra ekipa a posebno kada igraju kod kuce pojacali su se sa par brazilaca i kako kazu iz kluba to su prava pojacanja.Ovde ce Slask ici da resi prolaznika vec u prvom mecu jer imaju kvalitet igraju na svoj stadion i mislim da Rudar ne moze nocas nista posebno uraditi.

    16:00 Francuska - Angola OVER 50,5 1,85

    Francuzi su se ovdje predstavili pomalo prepotentno, da ne napišem bahato, valjda svjesni kvalitete koju posjeduju. Međutim nisu prava momčad i više žive za dio utakmice koji se igra na protivničkom dijelu parketa, nego na svom. Tko god uđe prvo gleda suparnički gol, a onda je li mu možda suigrač u boljoj poziciji, s iznimkom tek nekoliko njih. Jučer su dobili i veliko pojačanje, a današnja utakmica bi mogla biti dosta revijalna. Bodovi nisu sporni, a uz to mislim da ćemo gledati pregršt golova. Francuzi ostavljaju prostora na crti, vole podcijeniti rivala, a Angola ima određenu kvalitetu i mislim da će oni doći do 20-ak golova, što bi trebalo biti dovoljno za ovaj over.

    14:00 Williams S. (Usa) - Tatishvili A. (Geo) UNDER 16,5 1,70

    Prije 2 dana sam gledao Serenu jeste dobila veoma lako ali ni nalik one Serene koji su mnogi ocekivali dosta gresaka sto je i sama priznala i da ce to da ispravi odma na sledeci mec.Ovde je Serena dosla da osvoji turnir jer ni jedna teniserka koja ucestvuje na ovaj turnir ne moze zaprijetiti.Ove 2 teniserke su se sastale skoro na RG samo 1 gejm je prepustila Amerikanka.Prije 2 dana Tatishvili je jedva prosla prvo kolo protiv juniorke a sta mozemo ocekivati danas protiv Serene skoro pa nista.Ovde ocekujem jednu laganu pobjedu Serene jer ne moze igrati onako 2 puta kao u prvo kolo pa opet je samo 3 gejma prepustila a sta ce biti kad bude igrala kako zna.Ne vidim nacin da Tatishvili uzme preko 4 gejma.

    15:00h Irytish Pavlodar - Široki Brijeg 1 1.80

    Nisam ništa pročitao pa ako šta valja nek neko napište o ovome.

  8. Odigraću na taj Pavlodar, a na Vojvodinu mi je iskreno jako niska kvota, iako po mom mišljenju treba da bude oko 1,90 - 2,10

  9. Kvota na Rubin 1.6!?!!!

    Znaci trpati na 2/2 , H2, tim2 2+ itd...

    Kakva bre jagodina, kakvi kurci palci..

  10. Ja kontam da će tu biti X a to ću i odigrati.

  11. Gazimudo, prepisao sam juce Legiju od tebe. H2 i na 500 dindzi sam uzeo 1000. Nije lose za start.
    EDIT: Hvala :)

  12. Mene Partizan oborio, igrao ih 3+. Doduse i legija, igrao sam je 2/2
    Bar nek je neko uzo kintu. A tako mi itreba kad sam rekao da cu igrati ili singlove, ili za 1000 din , 3 tekme kvota oko 2.

  13. Danas bi trebali Has, Tipsarevic, Soeda, i Pospisil...i mozda Federer minus.

    EDIT: E jebiga Has poceo

  14. Ove bosanske ekipe jebu Evropom.

  15. Navodno prodaje dojavu kvote 30. Igra se u Utorak.
    https://www.facebook.com/avsrn2
    Ono sto mi je najzanimljivije je da ga reklamira stranica na fb koja ima 120 000 lajkova. Ja sam probao da ispetljam za DZ, pa da platim posle, ne sta mi je on odgovorio: "Ja postavljam uslove". lololo
    Ako uspete nesto, ostavite ovde,

  16. Tih 100e idu u dobrotvorne svrhe lolo
    tako kaze

  17. pa vidis da su ovi sto mu se zahvaljuju profili njegovih ortaka. dovoljno. slobodno mozes da blokiras tog mediokriteta

  18. Kontao sam da je tako nesto, nisam se ni nadao mnogo, ali kao sto rekoh, buni me sto ga reklamira stranica od 120 000 ljudi...

  19. nego, sta je sa Lavom?

  20. banuj ga i jebi ga u usta i svrši mu u grkljan jebem ga u usta šmokljava!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.