Кладионица

  1. Prodjoh tiket, jebi!

  2. Bogami kako je krenuo tiket, CSKA 0-1, Riba Madrid 4:6 0:1 (brejk u drugom setu), reko pascu. Fino ispade na kraju.

  3. Danas jedva skrpio tiket, pošto ne igram ligaške utakmice kad tek počne takmičenje, isto tako vrlo retko stavljam favorite na tiket tako da je bilo teško sastaviti solidan dobitak.

    Mađari - Kinezi H1(+7.0). 2.00 ✔ Vaterpolo
    Pk-35 - Haka Gpp 1+. 1.75 ✔
    Fram - Vikingit Dpp 2+ 4.40. ✔

    Došlo, taman sutra da podignem i onaj od juče, na kom mi je bila ona odložena, pošto nisam mogao da uzmem pare dok ne prođe kolo.

  4. Bez uvrede Drug Raja ali još kad bi stavio prije početka utakmica tiket pa da i mi možda neku tekmu uzmemo a ne ovako svaki put.
    Ovde se stavljaju prijedlozi. Npr. Džanki je objavio ovaj tiket danas ranije, prije početka tekmi i taj je i prošao i to je ok, svaka čast Džanki :)
    Ljudi, zabole me kurac za vaše odigrane tikete koje niste objavili prije početka ovde(Dobijamo i mi ali ne stavljamo one tikete koje nismo nudili za prijedloge) Evo uzimam kurac i udaram po tastaturi hafauofajfajfajdfigrirtigrickbbvjkbjk

  5. Tako je Marokanac!!!
    Ajde lepo napišite ako smete za sutra neke predloge

  6. Slazem se sa Makaroncem....

  7. Nadjoh ovo na internetima,ako je istina, valjda da se proba

    Singapur Kup:
    14:00 Geylang - Home 1-2 (30 kvota)

    Kada bacite pogled na njihove poslednje medjusobne duele videcete mnogo toga sumnjivog... Vec tri puta za redom dolaze u ovakvim prelazima, a cak dva puta i uz 7+ na tim mecevima.
    I ranije su isto bili "sumnjivi" ...
    Ovo je prava steta za ne ispratiti, tako da, makar sitno nesto - pokusajte! Jos uzimajuci u obzir da su to "posteni" Singapurcani, ovo je veoma realno.

  8. A evo jedan tip od mene ko ima na netu....Golden State PHX letnja liga NBA....kvota na PHX 2.20 igraju braca Moris i mislim da ce iscepati GS igra se za 2 sata

  9. To sam i ja video Gazi, odigrao sam danas za 300 dinara, pa valjda će da dođe

  10. e odigro bih al nema leba da ustanem do 2
    srecno svima
    bas za ovakve prilike moram imati makar neki dinar na mocart kartici

  11. Bez uvrede Drug Raja ali još kad bi stavio prije početka utakmica tiket pa da i mi možda neku tekmu uzmemo a ne ovako svaki put.

    Delimično si u pravu, ovaj najnoviji tiket sam postavio pre treće tekme na kojoj je bila ubedljvo najveća kvota, a ranije nisam stigao zato što nisam ulazio na vuku. Na kraju ispada da lažem za tekme, ali ok, od sad ću svaki put priložiti sliku tiketa.

  12. Ma nije da lazes, bole nas patka da li lazes, nego ostavi pre pocetka da se ukrade nesto :)

  13. Ma nije da lazes, bole nas patka da li lazes, nego ostavi pre pocetka da se ukrade nesto :)

    +1

    Odoh da ispratim ove iz Singapura.
    Posle stavljam neke prijedloge.

  14. S' neta kao i prije neki dan:

    19:00h Molde - Sligo 1&T1 2+ 1.65 ili 1 kvota 1.5 u super ponudi

    Što se tiče ovog susreta, Kvalitet je debelo na strani Moldea. Oni su to i opravdali u Irskoj, gde su ostvarili Pobedu rezultatom 0-1. Potpuno su nadigrali rivala u svim segmentima, dozvolivši mu samo jedan šut u okvir gola. Nakon lošeg starta u Norveškom Šampionatu, počeli su da gaze svoje rivale u poslednjih mesec dana. U Sjajnoj su Formi i gosti nemaju ovde čemu da se nadaju osim časnog poraza !!!!!

    15:30h Shakhtar K. - BATE 2 1.75
    #1
    BATE je na svom terenu pre 7 dana izgubio 0-1 od današnjeg rivala. Taj rezultat je potpuno neočekivan, ako imamo u vidu dešavanja na tom meču. Naime, BATE je imao potpunu kontrolu meča. Gosti su iz jedinog udarca u okvir gola pogodili. Dok je BATE promašivao i imao čak 17 kornera. Što se tiče Shakhtara iz Kazahstana, oni su tek 5 u svom prvenstvu, gde imaju čak 8 poraza ! Verujem da će Kvalitet Beloruskog Šampiona doći do izražaja u ovome susretu i da će odneti Pobedu !!!!!
    #2
    Bate je jednostavno bolji i vjerujem da će u ovu utakmicu ući ozbiljnije i ostvariti pobjedu i nastaviti daljni put ka ligi prvaka. Igraju im svi igrači i nebi trebalo biti problema protiv Shakhtar K.koji i nije neka Europska kvaliteta. Po meni je ovo najsigurniji par danas koji jednostavno mora proći. Koš ako znamo da je Shakhtar K. (Kaz) iz jednoga udarca u okvir zabio gol dovoljno govori o njihovoj velikoj sreći. Koja će se teško opet ponovit zato ne vjerujem da će Shakhtar K. (Kaz) moći iznenaditi Bate i u ovoj utakmici. Mala prednost Shakhtar K.(Kaz) je domaći teren ali ne vjerujem da će to imati nekoga utjecaja na rezultat.

    20:30h Maccabi Tel Aviv - Gyor 1 1.50

    Ja odigrao:

    Bate 2 kvota 1.8
    Arsenal T. 1 kvota 2
    Molde 1 kvota uper ponuda 1.5
    Maccabi TA kvota 1.5

  15. Ovo gore 1-2, poluvreme 0:1. Realno koja je scena da dođe 2-1 kada svi odigraju 1-2?

  16. Za 100 kiniti odigrao:

    Meksiko - Panama X-1. 4.85
    USA - Honduras 1-1. 2.25
    Garcilaso - Sporting cr GG. 2.05. Ova je ona odložena, na prošlom tiketu kvota je bila 1.80 tako da sam ubeđen da dolazi.
    Tek sad provalih da se utakmice igraju sutra... JEBO ME KONJ KAD NE GLEDAM

  17. Sastavio novi tiket od današnjih tekmi:

    Sutjeska - Šerif 0-2. 1.60
    Željezničar - Plzen 0-2. 2.20
    Vardar - Steua GG. 1.85
    Srbija - Gruzija X-1. 4.75

    Za koji minut ću otići da uplatim, taman da pogledam malo ove naše mlade.

  18. I kao po običaju, tiket sruši najmanja kvota, sad kad malo razmislim možda sam svega 2x ubo 0-2. Pamtim jednu što sam igrao 0-1 i to je to, ove što sam igrao u poslednje vreme su konstatno dolazile 5+. Nije mi žal za parama nego što sam na istom tiketu ubo X-1 a onda me sruši kvota 1.60.

    Vardar večeraš dolazi GG 90% ako neko hoće malo veći dobitak nek slobodno doda.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.