U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
MALMO PLEZ, GOL JEDAN DADNITE, SAMO JEDAN
Dinamo gubi, ništa ne morate , pao sam svakako
MALMO DAJTE GOL PLS
ajde govnari uvalite jebenom ventspilsu gol, kmetovi glupi
ajde majmuni uvaljajte gol kako znate i umete, crvi bedni
НА КОЈЕ БОГАЉЕ ЈА ИГРАМ 1& 3+, УБОДЕМ СТЕУУ Х ПОЛУВРЕМЕ А ФАВОРИТИ КОНОБАРИМА НЕ МОГУ ЈЕДАН ГОЛ ДА УВАЉАЈУ А КАМОЛИ ВИШЕ
Debilcine klosarske pedercine glupe koje samo znaju da pevaju na evroviziji smradovi retardski uvaljajte jebeni gol
ajde nek mi se posreci jednom da da ekipe koja mi treba gol u 10 minuta zadnjih ajde jednom jebeno samo da osetim taj osecaj
ne mogu da savladaju jebenog gollmana venstpilsa kojem je drugi izvor prihoda sviranje gitare na trgu u centru grada
juce BATE a sada jebeni Malmo jede govna, ne mogu da daju gol sat jebenih i po, pa ugasite vas jadni klub majku vam jebem i otvorite kafanu neku od para uzetih od prodaje, korisnija i bolja investicija nego da placaju po 2k evra jebenim invalidima da igraju fudbal
i zasto li sam opet stavio jebeni fudbal na tiket, zasto...kad znam da je jebena prevara...jebote ventspils nije imao cleansheet u kvalifikacijama nikad...i evo prvi put sad...
ajde gol u 90+ jedan
malmo klasichan troll, igrao za kladijone...naravno, malmo ce ih odvaliti u gostima...ali tada ce me boleti kurac...
Hahahaha na Mocart livebetu tekma Filadelfija -Njujork je zabagovala u 24 minutu i stoji rezultat 1:0 i kvota 1.60, a sada se igra 74 minut i rezultat je 3:1 za Filadelfiju, a kvota je i dalje nepromenjena i moze da se igra na Filadelfiju hahahaha...
Hvala legendama koji uredjuju sajt!
Ima li neko budan? UZIMAJTE LOVU NA KVARNJAKA!!!
NEMAM NOVACA :(((
Je l' si ti stavio?
Jesam, hiljadarku...Sad samo cekam da pozeleni...
Ja sam odigrao kad je rezultat bio 2:0 za Filadelfiju :D Uslikano malo kasnije http://i.imgur.com/ebBkGMv.png
Kako sam sad tužan :(
Bra'o, dobro zapažanje.
Јел ти признали брате?
Не би ме чудило да ти рачунају квоту један :S