Кладионица

1. Gazimudo
    Predrazinjo, otvoris Skrill (bivsi Moneybookers) nalog, preko kartice uplatis na njega, i sa skrilla uplatis na kladionicu

Tu je Gazmene jeba broj 2.
    Kad uplacujes sa kartice na Skrill, on te pita za koje usluge zelis da koristis taj novac (gambling or non-gambling purpose). Kad izaberes gambling opciju, isto ne mozes da uplatis sa kartice. Jedino ako izaberes non-gambling, pusti te da postavis depozit, al onda ni taj novac sa Skrila ne mozes da prebacis na kladzu, jer je non-gambling namena.
    E sad, ne znam, ako bih 50 evra sa Skrila prebacio nekom, pa taj neko meni vratio 50, da li bih mogao da ih koristim za kladjenje?

Dzankee
    Jesi siguran za to Predrazinjo? Nesto ne verujem...

Probaj, Dzankela, pa ces da vidis... valjda od pre 20-ak dana novi zakon, sta li, uredba, picke materine.. to su mi i rekli u Raiffaisenu kad sam ih zvao.

2. Probajte 2 iksa na vaterpolo danas, kvota 36 u Mocartu.

3. Kakva sranjcuga! A taman bio napravio Skrill, i ovih dana trebo da uzmem Visa electron.

Govna.

Nista onda, moraceo da jebemo Mozzarta umesto sto smo trebali da jebemo Bet365, SBOBet, Pinnacle, i ostale...

4. Skril kasni sa jebenim isplatama mater mu jebem. Meridijan operiše preko njega, trebalo mi je tri žalbe da mi pošalju 250 eura i još su uzeli proviziju 3 eura.

5. cekaju se dundalk i isner za isplatu, uplata somic.

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1178-1978429-1208

valjda nece proraditi prokletstvo teme poz

6. ја и даље верујем да је баксузна, па не качим, јбг
    није нешто, ал' не могу да кукам на ових пар дана, сабере се.
    http://www.dodaj.rs/f/3f/W4/44tHrvyb/dupla-rados.png

допуна: савет за ове што играју преко моцарт картице - чим легну неке паре (добро, не баш кад је мање од сома јбг), одма' на резервацију, причувају се паре док се охлади глава, па после кад се врате (рачунам, не дижу се, само их чувам од себе самог) мирно опет, и много је бољи систем од онога: "брате направио сам сад на 200 динара сома и по, дај да ркнем све да направим кинту сад". од овога сад уштекао сома и по, и још сома ми резервисано, чекам лш сад.

едит: http://www.dodaj.rs/f/T/tr/4PUBWC2E/hahah.png
    у педесетом уплатим, у педесет првом дају гол, фала. :Д

7. Realno...ne treba preterivati sa tim uvecavanjem kad se igra preko neta na mozzartu...ja sam npr od 4k napravio 17-18k, i naravno proradi onaj seljacki deo u meni u fazonu ''aj da nabijem do 20 soma, okrugla cifra hehe'' i naravno ispusim mozzartovu karu

8. i zato, ako uplatite npr 5k depozit, i napravite 10k, dignite 5k ili 6-7 i opusteno se igrate sa mozzartovim parama...

janosh, 9

9. IGRA LI KO KLADIJONu OVIH DANA, JA NE TO MI U ZIVOTU NE TREBA

10. jebem jebem pa promenim ruku xexe

11. Dzankee masa istreepovala da će ostati bez tipova, da si otišo na more.

Nisu znali gde da ulažu novac.

Nemoj to više da radiš

12. pocelo je trpanje mozzarta koje sam najavio sinoc..

+4586

13. OooOOOooo u sad smo bivsi a to se uvek volie, u tvom srcu gde sam nekad bila sad me slomie..

14. ja apstiniram, akumuliram energiju, i onda cu poceti snazno da jebem u novembru A VI_

15. xaxaxax kladionicarski dani su daleko iza mene, otvorio sam butik

16. Deranje je najjaci lik na sajtu!!!

17. hocemo li da nastavimo sa jebanjem mozzarta? pozz

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.