Ја пушим на овом срању ставио не ставио тикет на тему, од сад има да форсирам сваки овде, у инат.
Елем, Хал омашио поенал :в. Поклончина је била двојка на Грке, какво Сарајево то је лига за класу испод наше а то доста говори. Овај Зимбру ме јебе већ друго коло, у првој зајебаше бугарота ЦСКА.
Hahaha 1.35 na Sv. Gredig pa to je takav kurton od ekipe da verujem u teoriju da su kupili utakmicu sa Čukaričkim u Beogradu. U Austriji ih nabila Čuka, dobili 2:1 uz prečku i nesviran penal.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
upravo sto kaze medvedic, neki ce namerno popusiti
Seko esmo kockari il ne
SVE ILNISTA
poslo mi meridijan 50 centi na bonus, sinoc spucao 30 na uzivo na hendikep na siti, i danas iz sprdnje sastavio tiket za le, dobitak MANJE OD 4 EURA
ZATVARAM KLADZE
Neftchi - Chikhura
ki 1
1.57
Premalo po mom mišljenju.
pre 5 sati
FT 0:0 pozz
Тај Чикурац веч 3 утакмице у Европи не прима гол, и то прве две од Бурсе, баш се мислим, да ли играју формацију 10-0-0.
Verovatno, bilo je devet jebenih minuta zaustavno vreme. Kapiram da će proći i ovo kolo.
mrtvi dinamo
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1190-1816031-1209
Ја пушим на овом срању ставио не ставио тикет на тему, од сад има да форсирам сваки овде, у инат.
Елем, Хал омашио поенал :в. Поклончина је била двојка на Грке, какво Сарајево то је лига за класу испод наше а то доста говори. Овај Зимбру ме јебе већ друго коло, у првој зајебаше бугарота ЦСКА.
LAKI, JA DA SAM NA TVOM MJESTU, IZGUBIO BIH VJERU U BOGA I BATALIO BOGOSLOVIJU
Hahaha 1.35 na Sv. Gredig pa to je takav kurton od ekipe da verujem u teoriju da su kupili utakmicu sa Čukaričkim u Beogradu. U Austriji ih nabila Čuka, dobili 2:1 uz prečku i nesviran penal.
TO JE SVETAC, PAZI ŠTA PRIČAŠ!
ove kvale su teska prevara
KLADITE SE NA TENIS DRUGARI POZ IZ KRUSHEVCA
BEJZBOW
U PONEDELJAK MASTERS A JA NEMAM PARA DA JEBEM MOZZARTA
ZHIVOT JE SUROV
Bih, samo još da imam pet soma da stavljam na kvote 1.30 pozz
izgleda da che morati da padne neki zajam pozzz
pratite dz tips i uzmite novce
bejzbow kec iwi dvojka
fokuc timove i keš kolica
''Jebo vas fudbal.''