Кладионица

1. upravo sto kaze medvedic, neki ce namerno popusiti

2. Seko esmo kockari il ne
    SVE ILNISTA

3. poslo mi meridijan 50 centi na bonus, sinoc spucao 30 na uzivo na hendikep na siti, i danas iz sprdnje sastavio tiket za le, dobitak MANJE OD 4 EURA

ZATVARAM KLADZE

4. Larry Underwood

Neftchi - Chikhura

ki 1
    1.57

Premalo po mom mišljenju.

pre 5 sati

FT 0:0 pozz

5. Тај Чикурац веч 3 утакмице у Европи не прима гол, и то прве две од Бурсе, баш се мислим, да ли играју формацију 10-0-0.

6. Verovatno, bilo je devet jebenih minuta zaustavno vreme. Kapiram da će proći i ovo kolo.

7. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1190-1816031-1209

Ја пушим на овом срању ставио не ставио тикет на тему, од сад има да форсирам сваки овде, у инат.

Елем, Хал омашио поенал :в. Поклончина је била двојка на Грке, какво Сарајево то је лига за класу испод наше а то доста говори. Овај Зимбру ме јебе већ друго коло, у првој зајебаше бугарота ЦСКА.

8. LAKI, JA DA SAM NA TVOM MJESTU, IZGUBIO BIH VJERU U BOGA I BATALIO BOGOSLOVIJU

9. Hahaha 1.35 na Sv. Gredig pa to je takav kurton od ekipe da verujem u teoriju da su kupili utakmicu sa Čukaričkim u Beogradu. U Austriji ih nabila Čuka, dobili 2:1 uz prečku i nesviran penal.

10. TO JE SVETAC, PAZI ŠTA PRIČAŠ!

11. ove kvale su teska prevara

KLADITE SE NA TENIS DRUGARI POZ IZ KRUSHEVCA

12. U PONEDELJAK MASTERS A JA NEMAM PARA DA JEBEM MOZZARTA

ZHIVOT JE SUROV

13. KLADITE SE NA TENIS DRUGARI POZ IZ KRUSHEVCA

Bih, samo još da imam pet soma da stavljam na kvote 1.30 pozz

14. izgleda da che morati da padne neki zajam pozzz

15. pratite dz tips i uzmite novce

16. bejzbow kec iwi dvojka
    fokuc timove i keš kolica

17. ''Jebo vas fudbal.''

Konfuchije

18. govorim bejzbol kakav crni fudbal oj čovjeka jebote

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.