Кладионица

1. Ajde mancestere uteram ti mami!

2. Utero on nama..... damn it!

3. bije ga grifin sa ulozima, svaka cast...

4. mozzart...ce....sutra...biti...jeban

5. ejjj miloshe ovaj pavle tj nenade, shta se radi...da li bi da ucestvujes u operaciji JEBI MOZZARTOA, pocinje sutra negde oko 11 30, kada dodjem sa tenisa? pozz

6. za 20 minuta dolazim odluchi se, kad dodjem morash da izaberesh da ili ne

7. pravo ime mi je mladjo...NARAVNO!!! moze jedna kvota 3? a ja sutra izbacujem jedan tiket kvote 2,20! dobitnicki!

edit : GORAN xD

8. znam da se zovesh dobrivoje n elazi narod...sutra zajedno jebemo kladione drago mi je da je twoj odgovor pozitiwan kao i tvoji rezultati na testu za HIV hehe

9. malo shale naravno..pre jebanja mozzartoa treba zbivati shale malo se opustiti jelte

10. PORTUGAL-GRUZIJA DOH2 12,5 !!!!! FIX DANA

DRUGI JB FIX DANA

FRANCE-AUSTRALIA H2 7.5

TRECI FIX
    **
    SERBIA-TURKEY DOH1 4.5

11. Zasto mislis da francuzi nece rasturiti Australce?
    I kako mec izmedju portugala i gruzije moze biti fix dana? :D

Sta to imaju gruzijci? :D

12. Imaju Pachuliu, Sanikidzea, Shengeilu, Markoshvilija, Shermadinija, i Hikmena (naturalizovanog)... a Portugal je na zadnjoj tekmi za celu utakmicu ubacio 38 poena Madjarima, kao domacin! (38:58) kraj, prso od Ceske 36p, prso od Holandije 26p, prso od Svedske 26, prso od Irana 24p, prso od Poljske 21p...NAJVECI FIX U OVOJ TEMI IKADA!

Kljakavi su Francuzi realno, evo Ukrajina ih je dobila, jedva dobise Filipine, mi smo ih dobili...ne kazem da ce ih Australija koja ima dosta dobru ekipu (Ingles, Bejnz, Delavedova, EXUM, Jawai) urnisati ali mislim da ce pokriti hendikep...jbg

13. Stavljam Gruziju na tiket. Fala

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.