Кладионица

1. ne da se brat fed jos!

2. Jebes prokletstvo, usro me deranje za sve pare...
    gg inace za tebe dzankee

3. nemoguce...zar nije deranje ucestvovao u operaciji JEBANJE MOZZARTOA?

http://i.imgur.com/63lgOKx.png

4. Deranje, citiram Thilma (koji je pao samo na Gruziju lolo)

Јебо ме дан кад сам узео да са Вукајлије преписујем фиксеве дана! Овог Дерања ћу наћи у граду и усрати га од батина, знам да живи у Сремчици...општићу му са носем...поздрави се са најмилијима... https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1097-4283442-1214

5. Koliko je pametno da uzmem 10x100 i da okrecem svaki posebno na kvotu 1.4? Gledao sam ako uspem barem jedan da izokrecem 21 dan, 80 i neka hiljada u dzep.

6. Deder objasni, pjan sam

7. Da se ne lazemo, preterao sam. Ne bih smeo da stavim 50k na tiket tamo pri kraju. :)

Ne znam sta da ti objasnim Gazimudo. Uzmes 100 dinara, stavis na 1.4, dobijes 140. Stavis to na 1.4, dobijes 196. Stavis to na 1.4, dobijes 274 i tako 21 dan.
    Da mu jebem mater, jedan od deset mora proci. Sada sam gledao za 14 dana, to bi bilo nekih 11k. I recimo da prodjem 3/10, stavio bi 20k u dzep a sa ovim trecim bi nastavio do tih 80.

8. Ili recimo da sa 2000 pocnes sa 20 tiketa, pa da lupas random gluposti moras proci 1. A to je preko 9k cisto.

9. jedan od deset mora proci.

Brate, moze da prodje i svih 10,al u tih 21, ili 15 ili 10 dana, sjebace ti nesto niz pa u svakom slucaju imas 10 kurcina.

10. Jbg, ja cu to da probam. Bolje mi je i da puknem tih 1000 dinara, nego da ne poksam.

11. pa ti si alaviji od mene, ja ne bih smeo vise od 20k da stavim.

12. Ma ne bih ni ja, to je sad samo u teoriji :)

13. Brate, uzmi tih 1000 din, odigraj 3 puta na kvotu 1,4, izvuci svojih 1000 din, i onda nastavi sa onih 1200 zaradjenih da radis ta hoces.

14. Moze i tako. Ili svaki put kad uplacujem novi tiket, ostavim 10% po strani.

15. Nikolase, kao po obicaju, daj nesto najsigurnije kvote 3 :)

16. Svitolina, Suarez i Stosur mi deluju najsigurnije. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.