Кладионица

1. SUTRA CEMO OVIM TIKETOM JEBATI KLADIONICU LATERALNO!

2. Eve da vam dam savjet... Meridijan ne prati poene na uživo tenisu, tj ne mjenja kvote u odnosu na njih

tako da ko je pratio vidio je da je imao simon pri rezultatu 4-1 3 brejk lopte, a kvota na ispod 10 gemova u tom setu je bila 1.5

naravno to je lagano zavrseno 6-1, tako da ko je imao velike pare na racunu mogo je lagano dici repa

3. haahahhaah zajebavas shekaa?

4. jbg dzankee, rugaj se ti, al zato ti letujes u leskovcu a ja na malti pozzzzzzzz

5. ne nego stvarno tacno to za lajv tenis? nesto mi sumnjivo...inace letujem u hurgadi majmune pozz

6. sutra Iran daje manje od 57,5
    Srbija u hendikepu

isplata u najavi

7. Показао ми један лик данас како се маестрално кладио док је био на мору. Ово је умеће, ово не може свако, поготово Валенсијен што је осетио како долази.
    http://i.imgur.com/4xM5D0K.png
    http://i.imgur.com/5DWpV2R.png

8. keve mi tacno

cak dok se gulbis mucio sa povredom kvota pri rezultatu 3 2 za tiema je bila 2.9 na ispod 10.5

naravno i to je zavrseno 6:3 tu sam uzo 10 eura profita cistog

9. Juče 10 dinara, danas 10 eura, samo hrabro.

10. Stavljajte kuće, vikendice i zlatne poluge koje držite u sefu na ZMAJČEKE danas.
    Kvota 2.15 poklon!

11. igrajte svi sutra na kolumbiju, umro im sekretar kluba, 3 dana žalosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. Barnli- MUFC - 1:1 tacan rez
    Man. Siti - Stouk - 2:0
    Njukasl - Kristal Palas - 2:1
    QPR - Sanderlend- 2:1
    Swansea - West Brom - 2:0
    West Ham- Southampton - 1:1
    Everton - Celzi - 1:2
    Aston Vila - Hal - 2:0
    Totenhem - Liverpul - 1:1
    Lester - Arsenal - 0-2

13. Deranje kaze Australija 1, Nikolas kaze Slovenija 2. Kga poslusati?
    KOGA??????/

14. pa iks jebemu sunce krvavo, iks

15. a zamisli iz 2-1 dodje

16. Volim kad mi se tiket zeleni kao centar Sarajeva.

17. Mančester je dvojka kao nikad do sad, kvota 1.6 je taman, ja uglavnom imam 2-2. Juventus isto tako. Monako - lil gg 1.9, to treba iskoristiti, imam neki osećaj za radnički kg da je kec, iako se ništa ne priča, zvezda sigurna pobeda i tačan rezultat 2:0 (budalesanje moje, al' eto, sinulo mi, ili 2:0 ili 3:0), čelzi 1+pp&2+dp je ok igra, ili jednostavnije gg3+, sautempton isto kao čelzi, roma 2-3 gola, i dosta predloga, može da se povadi ponešto da valja.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.