Кладионица

1. verovatno se pitate sta igrati sutra? kako pobediti kladionu?

2. Ma braniću ga iksom Sale. :) Ako dođe jebena dvojka, stvarno idem da se upucam. Nego se razmišljam koliko da stavim.
    Ovo sam odigrao za sutra:
    http://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=830437500239&pin=3167

3. Dzankee
    verovatno se pitate sta igrati sutra? kako pobediti kladionu?

America : Serbia - ?

4. Blejk, X2 veruj mi :)
    Lazio ili dobije ili ga naguze.

5. Samo da vam kazem jednu stvar.

Moja riba danas ode u kladzu , uzme listu, i dok sam ja pio kafu uzme i nalupa 7 tekmi kojekakve gluposti, izmedju ostalog i Aruca - Braga 1 , gde je kvota bila 4.

Na 50 kinti uloga dobitak 20 soma. I ja joj kazem da zaboravi na njega jer je previse nerealan da bi izasao.

I odigrala drugi, jbt zivot, nikad realniji tiket ne videh, zajebase je Totenhemci i jos neki za 5000.

I pratimo ovaj veci tiket, kraljica pala ladno samo na Malagu 2-3 gola, sve ostalo nabola, tamo neke golove, picke materine i pocne da mi kenja kako igra kladzu bolje od mene a ja joj samo ponovim

previse nerealan da bi izasao.

I napravim facu u fazonu , my mission is done. I evo sad vise nemam ribu i necu igrati vise kladzu

Moja cura je car!

6. Cestitke gospodjici/gospodji Gazimudo.

I mene srusio samo totenhem danas. Odigrah tiket dok sam cekao ispit da mi pocne.

Arsenal GG 2:2
    Dortmund H1 2:0
    Sautempton 1 4:0
    i Totenhem 1 2:2

7. PuppetMastere, ne tom metodom, nego metodom DC (Davis Cup).

janosh

8. prvo da se pozabavimo finalom. Granica 175.5 je po meni prevelika.

poy

9. хахха гази, мени се десило прошле недеље нешто слично... шетам са дечком до куће и реко да свратим да одиграм нешто кад већ пролазимо поред клаџе. и он одигра пешес неких текми по принципу - ууу чуо сам за ове, ставићу 2-2 & 3+ и тако нарокао неку астрономску квоту, ја реко бацаш паре и средим му тај тикет да буде колико-толико реалан и још избацим неке парове и додам неке сигурније. на крају испадне да га је једна од ових мојих "сигурнијих" текми сјебала лоло

10. Dzankee
    PuppetMastere, ne tom metodom, nego metodom DC (Davis Cup).

janosh

џанкее, немаш право више да најављујеш јебања тенисом зато што то никад ниси спровео у дело (такорећи ниси ни покушао, што је горе од фејла свакако). увек су била нека оправдања попут - не ради ми комп, немам нет, чекам да прође фоам фест (јери реално ово уопште???) то смо одлучили данас на вандредном састанку кладионичара са теме, одлука је коначна и неопозива

11. shomy, kachim tekme za par minuta pozz

12. kurac, nisu izasle sve kvote

13. od ovog sto je izaslo, Gibbs 2:0 TR, Gajdosova 1 (moze i TR 2:0), ako navatate Chunga 3:0 TR isto moze, Minella minus. I da, Troicki. 1,60 - 1,70, ne znam kolko je u Mozzartu. To je to, a ujutru kad ustanem razradjujem plan jebanja mozzartoa

janosh

14. Janoshe kad razradish poshalji na pvt, samo da ne budu mechevi pre 13h poyy

15. ok stavicu ovde da svi uzmemo pare teshkasu vremena trebamose drzhati zajedno kao u walking dead jer imamo isti cilj poyy

16. mudro zborish janoshe poyy

17. Dzankee

od ovog sto je izaslo, Gibbs 2:0 TR, Gajdosova 1 (moze i TR 2:0), ako navatate Chunga 3:0 TR isto moze, Minella minus. I da, Troicki. 1,60 - 1,70, ne znam kolko je u Mozzartu. To je to, a ujutru kad ustanem razradjujem plan jebanja mozzartoa

Proslo sve, 1,50 / 1,30 / 1,80 / 1,70 pozz idemo danas u nove pohode

janosh

18. Troicki - Ramos 1
    Bhambri - Krajinovic 2
    Sijsling - Cilic 2
    Sela - Mayer 2
    Bellucci - Bautista 2

pozz

19. Ko ima novce na Mozzartovom nalogu neka pokusa sa pobedom Srbije protiv Irana u odbojci. Kvota se vrti oko 4.5 pa nagore. Izgubili smo prvi set 27:25.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.